Ana sayfa Dizi Haberleri Evrim Alasya bile Kızılcık Şerbeti’nden bunu hiç beklemiyordu!

Evrim Alasya bile Kızılcık Şerbeti’nden bunu hiç beklemiyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evrim Alasya, bu sezonu başarıyla tamamlayan oyunculardan birisi oldu. Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Kıvılcım karakteri ile geniş bir hayran kitlesinden destek bulan oyuncu, çok da iyi bir ekip olduklarını söyledi. Dizinin sezon finalinde yaşanan kazada bir karakterin ölerek diziye veda edebileceği ile ilgili bir algı oluştu. Ömer mi yoksa Kıvılcım mı ölecek? İşte bu sorunun yanıtı bilinmiyor.

Senaristler çok farklı bir şekilde de hikayeyi karakterleri diziden çıkartmadan kullanabilir. Bu durum da Kızılcık Şerbeti projesinin ikinci sezon öncesindeki en önemli merak edilme sebeplerinden birisi oldu.

Evrim Alasya, sette çok mutlu olduklarını ama çok da yoğun bir çalışma sergilediklerini söyledi. Oyuncu, “Sezon içinde çok yorucu bir tempo oluyor” diyerek sezon içinde yoğun bir çalışma yürüttüklerini anlattı.

Evrim Alasya, dizinin bu kadar başarılı olacağını da hiç düşünmediğini itiraf etti. Oyuncu, “İyi bir iş yaptığımızı biliyorduk, ama karşılığının bu kadar güzel olacağını düşünmüyorduk” açıklamasında bulunda.

Hikayenin, oyuncu kadrosunun, yönetmenin kurduğu dünyanın ve tüm ekibin çabasının bu başarıyı getirdiğinden bahseden ünlü oyuncu, elde edilen sonuçtan memnuniyetini dile getirdi.

İkinci sezonda Kıvılcım karakterine ne olacağını izleyiciler de çok merak ediyor. Sürprizlerle dolu bir dizi olan Kızılcık Şerbeti projesinin ikinci sezonda yine etkili bir hikaye ve oyunculuk performansları ile milyonlarca izleyiciyi derinden sarması kimseyi şaşırtmayacaktır.