Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar ile Selahattin Paşalı sıfırdan gelip de elde ettikleri başarı bir dizi senaryosu olur!

Merve Dizdar ile Selahattin Paşalı sıfırdan gelip de elde ettikleri başarı bir dizi senaryosu olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ömer dizisinde birlikte rol alan Merve Dizdar ile Selahattin Paşalı’nın geçmişte çok özel bir dönemi birlikte paylaştıklarını biliyor musunuz? İki oyuncu da mesleğe ilk başladıkları ve kimse tarafından tanınmadıkları dönemde birbirleri ile çok yakın bir iletişim içindeydi.

Ömer dizisi bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi oldu ve bu başarının paydaşları arasında iki oyuncu da bulunuyor. Merve Dizdar’ın Cannes Film Festivali’nde ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünün sahibi olması da son dönemin en çok konuşulan konularından birisi. Tiyatroya atıldıkları ve sahnenin emekçileri oldukları ilk dönemlerde Selahattin Paşalı’nın Merve Dizdar’ın asistanı olduğunu biliyor muydunuz?

Sıfırdan başlayan bir başarı hikayesine sahip olan bu iki oyuncu, şimdi Ömer gibi sezonun en etkili dizisinde birlikte başrolde yer alıyor. Selahattin Paşalı son dönemde elde ettiği müthiş kariyer çıkışıyla herkesi kendisine hayran bırakıyor. Oyuncu, yaptığı açıklamayla da Merve Dizdar ile olan özel iletişiminin detaylarını anlattı.

Merve Dizdar ile Selahattin Paşalı sıfırdan gelip de elde ettikleri başarı bir dizi senaryosu olur! 8

Selahattin Paşalı, şunları söyledi: “Kimse bilmez bunu ben tiyatroda Merve Dizdar’ın asistanıydım, o kadar eskiden tanıyorum onu. Bugünlere gelmesi çok büyük bir gurur, ben salonda onun oynadığı yeri siliyordum ve çok gurur duyuyorum. Benim kızıma anlatacağım çok güzel bir hikaye var burada.”

Görüldüğü üzere Selahattin Paşalı, Merve Dizdar ile çok eskiden tanışan, birlikte çok özel zamanları paylaşan ve bunu kızına anlatacağı güzel bir hikaye olarak düşünen birisi.

Merve Dizdar ile Selahattin Paşalı sıfırdan gelip de elde ettikleri başarı bir dizi senaryosu olur! 9

Kendisini Merve Dizdar ile böyle bir geçmişe sahip olduğu için çok şanslı olarak gördüğünü ifade eden Selahattin Paşalı, şu sözlerle duygularını ortaya koydu:

“Çok şanslıyım hem hayatımda olduğu için hem onunla oynadığım için hem de onu tanıdığım için, bu arada Merve’nin de sıfırdan başlangıcıydı. Hiçbir şeyi yoktu bizim hayatımızda Merve ile, ikimizin de sıfırdan bir yerlere gelmemiz bizim için çok değerli.”

Sıfırdan hayata birlikte başlayan iki oyuncunun hayatı eğer dizi yapılsa, çok etkili bir iş olabilir.