Ana sayfa Dizi Haberleri Evrim Alasya, Kırmızı Oda dizisinden ayrılıyor mu? Başka bir dizide ismi geçiyor

Evrim Alasya, Kırmızı Oda dizisinden ayrılıyor mu? Başka bir dizide ismi geçiyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde bir karakter var ki 6 bölümdür izleyici onun hikayesini dehşet ve gözyaşları içinde izliyor. Olayların, yaşananların gerçek olması, izleyenlerin duygularını da ikiye katlıyor.

Çocukluğundan başlayarak herkesi hayrete düşüren acı bir hayatı olan Meliha’nın çilesi devam ederken, kızını yangında kaybetmesinin yaşadığı acıları katladığı da öğrenilmişti. Dizinin son bölümünde Meliha, artık acılarına ve kızının hayallerine girmesine daha fazla dayanamayarak bir tekneden intihar girişiminde bulunmak üzereyken bıraktık onu.

Tam o anda merdivenden inen kişinin kızı Melek olması da büyük bir tesadüf. Şimdi herkes 7. bölümü bekliyor. Meliha o tekneden atlayıp boğazın sularına karışıp ölecek mi, yoksa Melek’e kavuşup, kalan hayatını bir nebze olsun evladına kavuşmanın mutluluğuyla mı yaşayacak?

Bu sorunun yanıtını muhtemelen gelecek haftaki bölümde alacağız ama zaten Evrim Alasya’nın konuk oyuncu olduğu baştan biliniyordu. Meliha karakterinin hikayesi bitince de ayrılacaktı ama bu kadar çabuk olması beklenmiyordu. Alasya’nın isminin bir başka diziyle anılması, kısa süre içinde Kırmızı Oda’dan ayrılacağının da bir göstergesi oldu.

Evrim Alasya, Kırmızı Oda dizisinden ayrılıyor mu? Başka bir dizide ismi geçiyor 7

1441 Productions imzalı Şahmeran dizisinin bir süredir hazırlıkları sürüyor. Dizi önce Deniz Çakır’ın rol alacağı haberleriyle gündeme gelmişti. Ancak yaşanan son gelişmeler neticesinde Çakır’ın isminin geçmediği bir kadro ortaya çıktı. Evrim Alasya, Demet Akbağ, Yusuf Çim ve Bekir Aksoy’un kadrosunda yer aldığı dizi ile ilgili kulis bilgileri şaşırttı.

Alasya’nın Kırmızı Oda’daki rolü biter bitmez Şahmeran dizisinde başrolde yer alacağı ifade edilmekte. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre Erkan Birgören’in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini de Gökçen Usta yapacak.

Şahmeran dizisinin çekileceği mekanın İstanbullu Gelin dizisinin Beykoz’daki meşhur konağı olacağı da gelen bilgiler arasında.