Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde Meliha’ya büyük şok! Kimse bunu beklemiyordu!

Kırmızı Oda dizisinde Meliha’ya büyük şok! Kimse bunu beklemiyordu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yayınlandığı günden beri izleyenleri ekrana kilitleyen Kırmızı Oda dizisi, dün akşam ekrana gelen 6. bölümüyle de yine izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Gerçek hayat hikayelerinden yola çıkılarak yazılan TV8’in dizisi Kırmızı Oda, yeni sezonun en çok konuşulan ve dikkat çeken yapımları arasında yer alıyor.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının hayat hikayelerinden oluşturulan kitaptan alıntılanan dizide, Evrim Alasya’nın oynadığı Meliha’nın hayatıyla ilgili detaylar bu hafta da izleyenleri sarsmaya devam etti. Geçtiğimiz hafta bir yangın sırasında yanarak ölen kızıyla ilgili olayı anlatmış ve herkesi şaşkına çevirmişti Meliha.

Acı olaylarla dolu çocukluğunun ardından evlendiği kişinin oğluyla da gönül ilişkisi olduğunu itiraf eden Meliha, Doktor Hanım’a gelmeyince herkesi bir telaş aldı. Yaşadığı acılara dayanamayan Meliha’nın kızı kendisine ulaşamadıklarını söyleyince Doktor Hanım kızını aradı.

Meliha sokaklarda, parklarda kendisini kaybetmiş bir şekilde dolaşırken ölen kızının hayali peşini bırakmadı. İlerleyen saatlerde Meliha’yı boğazdaki bir teknede gördük. Meliha, Doktor Hanım’ı arayıp “Sesimi bir tek sen duydun” diyerek ona veda etti.

Kırmızı Oda dizisinde Meliha'ya büyük şok! Kimse bunu beklemiyordu! 7

Ölen kızının acısına artık dayanamayan Meliha, tekneden atlamak için harekete geçtiği sırada merdivenden inen kız, herkesi şoke etti. Zira Meliha’nın yangında ölen kızı Melek’ti. Parkta otururken hayalinde gördüğü Melek’in “Sen beni neden aramıyorsun, ben hep dükkandayım, özleseydin gelir beni bulurdun” sözleri dikkat çekerken, son sahnede kızın ortaya çıkışı ise şoke etti.

Meliha’nın “Bulacağım seni” diyerek sokaklarda onu aramaya başladığı sahne sonrasındaki tekneden intihar sahnesinde Melek’in ortaya çıkması, diziyi izleyenleri hayrete düşürdü.

Melek’i görmeden Meliha tekneden mi atlayacak merak konusu. Gelecek hafta yayınlanacak olan bölümde bu sorunun yanıtını bulacağız ama izleyicinin gözlerini dolduran bu sahneden sonra meraklar iyice arttı.