Ana sayfa Dizi Haberleri Evrim Solmaz, Zengin ve Yoksul dizisinin en kilit karakterine hayat veriyor!

Evrim Solmaz, Zengin ve Yoksul dizisinin en kilit karakterine hayat veriyor!

tarafından ker_def

Hanımın Çiftliği dizisindeki Gülizar karakteri ile akıllara takılı kalan Evrim Solmaz, daha sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Zeliş karakteri ile yine dikkatleri üzerine çekmişti.

Televizyon Gazetesi Detay – Diriliş Ertuğrul dizisinde Aytolun olarak izlediğimiz ünlü oyuncu, şimdi de atv’nin yeni dizisi Zengin ve Yoksul da ortaya çıktı.

Sinema filmlerinin yanı sıra tiyatro sahnesinde de yer alan Evrim Solmaz, yeni dizisinde Meral Erdemli karakterine hayat vermekte.

Meral Erdemli, 40’lı yaşlarda bakımlı, güzel bir kadın. Kırılgan, duygulu ve sabırlı birisi. Dar gelirli bir ailenin kızı. Genç yaşta Aziz ile evlendikten sonra sınıf atladı. Hayatının hem en mutlu hem de en acı günlerini kocası Aziz ile birlikte yaşadı. Kocası ilgi göstermeyi bırakınca büyük zenginlik içinde ama mutsuz bir kadın oldu. Kızı Aleyna’ya bağlı.

Meral Erdemli, dizinin önemli karakterlerinden birisi. Çünkü bir gün bu düştüğü durumdan çıkmak için hamlesini yapacak. Peki Meral’in hamlesi ne olacak? İzleyici merakla bekleyecek. Dizinin en kilit karakteri durumunda bulunuyor.