Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde Miran ve Reyyan’ı bekleyen kötü bir sürpriz var!

Hercai dizisinde Miran ve Reyyan’ı bekleyen kötü bir sürpriz var!

tarafından zk zk

Atv’nin yeni dizisi Hercai’inin 5. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin ve Gülçin Santıroğlu’nun oynadıkları dizinin bir önceki bölümünde Reyyan öldürülmeye çalışılmıştı.

Bu olayın Reyyan’ın gördüğü bir rüya olduğunu düşünen izleyiciler, Reyyan’ın bir anda Miran’a koşmasının da gördüğü kabus nedeniyle olduğu görüşünde. Ancak ne olursa olsun Reyyan ve Miran’ın birbirlerine sarılmaları, diziyi takip edenleri de mutlu eden bir gelişme.

Bu arada konakta işler de hayli karışıyor. Yaren, yeni planlar peşinde koşarken ne yapmaya çalıştığı anlaşılamıyor.
Yeni bölümde Miran ve Reyyan’ı bekleyen kötü sürprizler devam edecek.

İşte Hercai 5. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Şadoğlu ve Aslanbey konakları diken üstündedir. Reyyan ve Miran’ın nehre atlayıp gözden kayboldukları haberi tüm Mardin’i sarsıyor. Şimdi herkes Miran ve Reyyan’ın ölüp ölmediğini merak ediyor.

Kızı Reyyan’ın ölmüş olabileceğini asla kabul etmek istemeyen Hazar, onu bulmaya kararlı! Gözünü kırpmadan Reyyan’ın arkasından nehre atlayan Miran ise Reyyan’ı kurtarmayı başarıyor. Şimdi sırada ikisinin birlikte kalabileceği, gözlerden uzak ve güvenli bir yer bulmak var.

Herkesin öldüklerini düşünmelerine izin vererek zaman kazanmaya çalışan Miran’ın tek derdi Reyyan’ı korumak. Ama bilmediği bir şey vardır; Reyyan yaşadığı onca felaketten sonra ne aynı evde kalmak ne de Miran’ın yüzünü görmek istemez. İki aşık mı, iki düşman mı olduklarını belirleyecek seçimi Reyyan yapıyor! Ve Miran’a doğrulttuğu tetiği çekiyor!