Ana sayfa Sosyal Medya Ey senarist! Bir Zamanlar Çukurova’da kimse bu ayrılığa hazır değil!

Ey senarist! Bir Zamanlar Çukurova’da kimse bu ayrılığa hazır değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 3. sezonu çok başarılı şekilde devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılık çanları çalmaya başladı. Önceki hafta dizinin 71. bölümünde Hünkar Yaman karakterini canlandıran Vahide Perçin’in ayrılacağı ortaya çıkmıştı.

Son dönemde bu konu sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Dizinin reytingleri 10’lu rakamlara gelebiliyor ise bunda Vahide Perçin’in harika performansının da büyük bir etkisi var. Adana’da çekimleri devam edilen dizide 3. sezon öyle etkili başladı ki, izleyiciler her perşembe akşamını iple çekmeye başladı.

Ancak Hünkar Yaman karakterinin ayrılmasına izleyiciler hiç hazır değil. Sosyal medya yorumlarına net bir şekilde yansıyan sevgi gösterisi ve bu ayrılığın hiç iyi olmayacağı mesajları dikkat çekiyor. Dizinin senaristlerine seslenen izleyiciler, “Biz bu ayrılığa hazır değiliz” şeklinde mesajlar veriyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da Vahide Perçin diye bir gerçeklik var. Oyuncu, sergilediği performans ile öyle güçlü bir duruş ortaya koydu ki, izleyici ondan ayrılmak istemiyor. Sosyal medyada Hünkar Yaman karakteri üzerine de güzel ve etkileyici yorumlar var.

İşte sosyal medyaya yansıyan ve Vahide Perçin’in ayrılığının üzüntüsünü de yansıtan o paylaşımlardan bazıları:

blank blank blank blank blank blank blank blank