Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da böyle bir ölüm kimseye yakışmaz!

Bir Zamanlar Çukurova’da böyle bir ölüm kimseye yakışmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 3. sezonuna güçlü adımlarla devam eden Bir Zamanlar Çukurova’da hikaye o kadar hızlı ilerliyor ve eski hantal halinden uzaklaştı ki, izleyicileri içine doğru daha da çok çekiyor… 67. bölümü geçen hafta yayınlanan dizinin reytingleri de iki haneli rakamlara çıkmaya başladı. Eskiye dönüşün işareti bu…

Mucize Doktor gibi güçlü bir rakibini bile geride bırakan Bir Zamanlar Çukurova, bu durumu hikayesinin hala çok ilgi çekici olmasına borçlu. Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar karakterinin 71. bölümde ölerek diziye veda edecek olması ise en büyük üzüntü kaynağı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hayranları Hünkar karakterinin ayrılacak olmasından çok rahatsız. Bunu hazmetmek hiç kolay olmayacak. Hünkar’ın yanarak mı yoksa başka şekilde mi öleceği de önemli… Zira izleyiciler böyle bir kötü ölümü de görmek istemiyor.

Dizinin 68. bölüm fragmanında Hünkar’ın bir kulübenin içinde yangının ortasında kaldığı ve Yılmaz’ın da ona böyle bir ölümü yakıştırdığını görüntüleri görebilirsiniz. Ancak bir söz var ki çok anlamlı… Kerem Alışık’ın canlandırdığı Fekeli diyor ki, “Bazen kader böyle sınar insanı. Ya yanacaksın ya yakacaksın der.”

Bir izleyici diyor ki; “Hünkar dizinin en güçlü karakterlerinden. Diziden çıkarsa gerçekten dizi çok eksik kalacak. Hünkar Demir’in özrünü duymadan ölmez umarım.”

Bir Zamanlar Çukuova 68. bölümü çok heyecanlı. Dizinin hayranları 15 Ekim Perşembe akşamını iple çekiyor. İşte dizinin 68. yeni bölümünden görüntüler: