Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk, EGO dizisinin ilk bölümünün yayınlandığı o geceyi asla unutamayacak!

Melisa Aslı Pamuk, EGO dizisinin ilk bölümünün yayınlandığı o geceyi asla unutamayacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazar akşamlarının yeni dizisi EGO (Erkeğe Güven Olmaz), 5 Şubat akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Uzun zamandır tanıtımları dönen dizi, hikayesi ve oyuncularıyla merak konusu olmuştu.
Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı, senaryosunu ise Erkan Birgören ile Tuna Görgün’ün kaleme aldığı, dizinin yayınlandığı akşam yaşanan deprem, tüm ülkeye büyük kabus yaşatırken, EGO dizisinin oyuncusu Melisa Aslı Pamuk’a da ayrı bir acı yaşattı!

Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği dizi Erkeğe Güven Olmaz’ın ilk bölüm yayınından saatler sonra 6 Şubat gecesi saat 04:17’de, 10 ilimizi kapsayan Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7.7 şiddetindeki deprem, herkesi sarstı!
Uzun zaman sonra yeniden ekrana dönmenin heyecanını yaşayan Melisa Aslı Pamuk, yeni dizisinin heyecanını yaşadığı gece, ailesinden iki kişinin göçük altında olduğunu öğrendi!

Sabaha doğru yaşanan felaketten sonra ünlü oyuncu, sosyal medyadan sesini duyurmaya çalıştı. Anneannesinin yürüyemediğini, hasta olduğu, teyzesi ile birlikte oturdukları binada mahsur kaldıklarını aktardı sosyal medya hesabından.

Melisa Aslı Pamuk, EGO dizisinin ilk bölümünün yayınlandığı o geceyi asla unutamayacak! 7

Antakya’da yaşayan anneannesi ve teyzesi için büyük telaş yaşayan ve çaresizce İstanbul’dan yardım ve destek çağrılarına gelecek yanıtı bekleyen oyuncu, açık adresi vererek beklemeye başladı.

Bu acı dolu anlarda oyuncunun apartmanın ne durumda olduğunu bilmediklerini belirterek bölgede yardımcı olabilecek birilerinin olup olmadığını sordu.

Oyuncunun uzun saatler boyunca telaş ve üzüntü içinde beklemesinin ardından güzel haber geldi! Yaptığı paylaşımdan yaklaşık 9-10 saat sonra yakınlarına ulaşan Melisa Aslı Pamuk, “Anneannem de teyzem de kurtuldular” diyerek güzel haberi verdi. Tüm Türkiye ile birlikte acı dolu bir süreç yaşayan oyuncu, yakınlarına ulaşamayan pek çok kişi gibi sosyal medyadan yardım çığlıklarını ulaştırmak için çabaladı.

Melisa Aslı Pamuk için 6 Şubat gecesi, tüm ülkenin olduğu gibi kendisinin de asla unutamayacağı bir gece oldu. Ancak  o gece yakınlarına ulaşmaya çalışan binlerce insanla ortak bir duyguyu da paylaştı oyuncu. Yeni dizisi EGO’nun ilk yayınlandığı akşam artık oyuncu için çok daha farklı bir anlam taşıyacak!