Ana sayfa Sosyal Medya Eylül ayının yıldızı Sen Çal Kapımı oldu!

Eylül ayının yıldızı Sen Çal Kapımı oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin finalinin üzerinden neredeyse bir ay geçti bile. Sadece Türkiye’de değil dünya çapında elde ettiği başarıyla adını en iyiler arasına yazdırmayı başaran Sen Çal Kapımı, eylül ayında Türkiye’nin en çok konuşulan dizisi oldu.

Sosyal medya paylaşımlarını derleyerek paylaşan Adba, eylül ayının en çok konuşulan dizilerini paylaştı. Buna göre eylül ayının sosyal medyada en çok konuşulan dizisi Sen Çal Kapımı oldu. Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in paylaştığı dizi hakkında sosyal medyada 1 milyon 974 bin 533 paylaşım yapıldı.

Eylül ayının en çok konuşulan ikinci dizisi ise Ada Masalı oldu. Star TV’de yayınlanan ve başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un paylaştığı dizi yayınlanmaya başladığı yaz başından bu yana sosyal medyanın ana konularından biri. Nitekim Ada Masalı 672 bin 257 paylaşımla eylül ayının ikincisi oldu.

Eylül ayının yıldızı Sen Çal Kapımı oldu! 7

Ada Masalı’nın en büyük rakibi, Kanal D dizisi Baht Oyunu ise üçüncü sırada yer aldı. Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı dizi, başlarda çok parlak bir performans sergilemese de daha sonra grafiğini yükselterek reytinglerde rakibini geride bıraktı. Ancak yeni sezon dizilerinin başlamasıyla başarı grafiğinde düşüş sergiledi. Durum böyle olunca final kararı alınan dizi hakkında eylül ayında 598 bin 833 paylaşım yapıldı.

Listenin dördüncüsü ise Son Yaz oldu. Fox TV’de yayınlanan ve başrollerini Hafsanur Sancaktutan ile Alperen Duymaz’ın paylaştığı dizi reytinglerde çok parlak bir sonuç sergilemiyor ve hakkında final iddiaları dolaşıyor. Son Yaz, sosyal medyada hakkında yapılan 375 bin 915 paylaşımla dördüncü sırada yer aldı.

Eylül ayının en çok konuşulan beşincisi dizisi ise Aşk Mantık İntikam oldu. Fox TV’de yayınlanan dizinin başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen yer alıyor. Son derece başarılı bir ikili olan Özberk ve Şen sayesinde Aşk Mantık İntikam reytinglerde de gayet iyi gidiyor. Dizi, ay boyunca hakkında yapılan 362 bin 351 paylaşımla eylül ayının en çok konuşulan beşinci dizisi oldu.