Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu’da etek modasına uydu!..

Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu’da etek modasına uydu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erşan Kuneri dizisinde birlikte rol alan Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya arkadaşlarıyla birlikte İskoçya turuna çıktı.

Yoğun bir çalışma süreci geçiren ve Erşan Kuneri ile büyük beğeni toplayan ünlü komedyen Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu ikilisi Bodrum tatilinin ardından rotasını İskoçya’ya çevirdi.

Doğal güzellikleriyle ünlü İskoçya’yı gezen Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu, İskoç erkeklerinin milli giysisi olan kilt giymeyi de ihmal etmedi. Ünlü oyuncular o pozlarını instagram’dan da paylaştılar.

Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu’da etek modasına uydu!.. 8

İskoçya’da düğün ve balo gibi özel günlerde giyilen bu giysiler İskoçlar için gücün, romantikliğin ve dramatizmin de en büyük sembolü olarak kabul ediliyor.

İskoçya’nın doğal ve tarihi yerlerini gezen ekip, geziyi kilt ile gerçekleştirdi. Cem Yılmaz, bu anları instagram hesabından, “Hesabım kiltlendi! Sorry” notuyla yayınladı.

Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu’da etek modasına uydu!.. 9

Uraz Kaygılaroğlu ve Cem Yılmaz’ın paylaşımları hayranlarından çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Ünlü oyuncu Ezgi Mola fotoğrafın altına, “Güzel kiltlediniz Cem Bey mis gibi valla devam” yorumunu yaptı. Nilperi Şahinkaya ise aynı fotoğrafları kendi sosyal medya hesabında; “Türk koçları İskoçya’da” notuyla yayınladı.