Ana sayfa Sosyal Medya Eylül Tumbar ile Enes Koçak yüksek enerji ve güçlü bir uyum ile iyi bir dizi çifti oldu!

Eylül Tumbar ile Enes Koçak yüksek enerji ve güçlü bir uyum ile iyi bir dizi çifti oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kendi Düşen Ağlamaz isimli TRT1 dizisinde başrolde buluşan Enes Koçak ile Eylül Tumbar ikilisi, başarılı performansları ile dikkatleri çekiyor. İki genç oyuncu için kariyerlerinin daha başında böyle sevilen bir dizide birlikte rol almak da iyi bir tesadüf olmuş. İki genç oyuncunun enerjisi ve setteki uyumları kamera önünde de hissediliyor..

Eylül Tumbar ile Enes Koçak ikilisi, youtube üzerinde yayınlanan videoda hayranlardan gelen soruları yanıtladı. Sette birlikte çekim yaparken gülmekten çekemedikleri birçok sahne olduğundan bahseden Enes Koçak, “O kadar çok gülmekten çekemediğimiz sahne oldu ki, her sahnede gülüp eğleniyoruz” diye konuştu.

Duygusal sahnelerde bile odaklanma sorunu yaşadıklarını ifade eden Enes Koçak, gülmekten duramadıkları birçok an bulunduğunu ifade etti.

Eylül Tumbar da bazı sahnelerde bir iki saat gülmesinin durması için sette beklemek durumunda kaldıklarını bile belirtti.

Yeni tanınan bir isim olmasına rağmen basında ve sosyal medyada hakkında çok konuşulan Eylül Tumbar, kendisi hakkında bilgiler de verdi. Yaz döneminde kışı özlediğini veya kış olduğunda da yazın gelmesini arzu ettiğini belirten Tumbar, ayrıca ilk görüşte aşka da inandığını ifade etti.

Canlandırdığı Alize’nin Serkan’a aşık olması durumundan yola çıkan bir izleyicinin sorusunu yanıtlayan Eylül Tumbar, Serkan gibi birisine aşık olamayacağını söyledi. Oyuncu, “Belli olmaz tabii, insan her an herkese aşık olabilir. Ancak Serkan benim için biraz baskın bir karakter” diye konuştu.

Instagram’da yedek hesabının olduğunu ifade eden Eylül Tumbar, bazen kullandığını dile getirdi.

Enes Koçak ise instagram’da başka bir hesabının olmadığını söyledi. Koçak, sette herkesin çok çalıştığını ve ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi. Partneri Eylül Tumbar’ın çok çalışan birisi olduğunu da dile getiren Enes Koçak’ın sette en çok yemek yiyen kişi olduğu da ortaya çıktı.

“Evet biraz oburum” diyen Enes Koçak, ayrıca dizide olduğu gibi evlilik anlaşması yapmayı doğru bir şey olarak görmediğini söyledi. Genç oyuncuya göre evlilik anlaşma ile değil, sevgiyle olabilecek bir durum.