Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonda en büyük sürprizlerden birisi Ömer dizisi olacak!

Yeni sezonda en büyük sürprizlerden birisi Ömer dizisi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisi, Star TV ekranında çok istikrarlı bir süreç geçirdi. OGM Pictures imzasını taşıyan ömer dizisi 9 Ocak 2023 tarihinde ilk kez izleyici ile buluştu ve sezon sonuna kadar da 21 bölüm ekrana geldi. İstikrarlı bir reyting başarısı elde eden Ömer dizisinde başrollerde yer alan Gökçe bahadır ile Selahattin Paşalı ikilisi de izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Merve Dizdar ve Barış Falay’ın da kadrosunda yer aldığı Ömer dizisi bilindiği üzere Shtisel isimli İsrail yapımı projenin yerli versiyonu olarak uyarlandı. Dini hassasiyetleri yüksek bir Musevi ailenin hikayesi olan Shtisel’in Müslüman bir aile versiyonu olan Ömer dizisi, dünyanın farklı ülkelerinde de gösterime girdi.

Dizinin başarısında en önemli nokta hikayenin gücüydü. Etkileyici bir oyuncu kadrosu ile başarılı bir sezon geçiren Ömer dizisinde ikinci sezon için çalışmalar başlıyor.

Önümüzdeki hafta sete çıkması beklenen dizinin ekibi yeni bölümler için yoğun bir çalışmaya başlayacak. Hikayenin de ikinci sezon için bazı rötüşlar yapılarak yenilendiği gelen bilgiler arasında.

Ömer dizisi istikrarlı ilk sezonu ile çok geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağladı. Dizinin ikinci sezonda daha güçlü reytingler ve daha geniş izleyici kitlesine ulaşma şansı da bir hayli fazla. Yeni sezonda pazartesi akşamları en önemli sürprizlerden birisini Ömer dizisi gerçekleştirir ve birinciliği kimseye bırakmaz ise şaşırmamak lazım.

Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı dizinin hikayesini ise Gülizar Irmak yazıyor. Star TV’nin yeni sezonda daha büyük başarılar beklediği Ömer dizisinin çok daha güçlü bir izleyici desteği ile ikinci sezonda da başarılı olmasının kimseyi şaşırtmayacağını belirtmek lazım.