Ana sayfa Dizi Haberleri Eyvah eyvah! Yasak Elma’da Cansu dehşet saçıyor! Kim öldü? Kim yaralı?

Eyvah eyvah! Yasak Elma’da Cansu dehşet saçıyor! Kim öldü? Kim yaralı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin 108. bölüm fragmanları izleyenleri çok şaşırttı! Dizinin yeni bölümünde bir kişinin öleceği ve bir kişinin de yaralanacağı bir süre önce gündeme gelmişti. Bu isimlerin kimler olduğu, fragmandan anlaşılamadı ama duyulan bir ses, yeni bölümde büyük bir sürprizin yaşanacağını da gösterdi!

Geçtiğimiz hafta Barış Kılıç’ın oynadığı Kaya’nın diziye tekrar dönmesi izleyenleri sevindirmişti. Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender’i çok şaşırtan bu gelişme sonrasında Ender ve Kaya ilişkisinin yeniden başlayacağı düşünülüyor.

Şahika’nın ortalığı karıştırmak için abisini çağırmasının ardından, Kaya’nın bir değişime uğradığı da dikkatleri çekmekte. Bir süre önce Ender karakterinin diziden çıkacağı söylentileri de konuşulmuştu.

Tüm bu gelişmelerin üzerine yeni bölümde Cansu’nun elinde silahla ortaya çıkıp, küçük bir partide buluşanların üzerine kurşun yağdırması herkesi şaşkına çevirdi.

Eyvah eyvah! Yasak Elma'da Cansu dehşet saçıyor! Kim öldü? Kim yaralı? 8

Yıldız’ın Çağatay’a hamile olduğunu söylemesinin ardından yaşanan bu olay sonrasında diziden hangi başrolün gideceği merak konusu oldu!

Cansu kimi vurdu henüz bilinmiyor ama fragmanın sonunda bir kişinin ambulansı arayarak bir kişinin ölü, bir kişinin yaralı olduğunu söylediği sözler de dikkat çekti.

Eyvah eyvah! Yasak Elma'da Cansu dehşet saçıyor! Kim öldü? Kim yaralı? 9

Şahika’nın da diziden ayrılması ile ilgili kimi kulis söylentileri de ortalıkta dolaşıyor. Nesrin Cavadzade’nin mi, yoksa Şevval Sam’ın mı diziden ayrılacağı konuşululuyor şimdilerde.

Bu arada Yıldız’ın annesi Asuman’ın ölmüş olabileceği de sosyal medyada dillendiriliyor. 108. bölümde kimin öldüğü, kimin yaralandığı ortaya çıkacak ama görünen o ki Cansu’nun elindeki silahtan çıkan kurşun, bir kişinin diziden ayrılmasına neden olacak!

İşte 108. bölüm fragman: