Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz dizisi Camtavanlar’dan müjdeli haber! Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yeni dizisi geliyor!

Yaz dizisi Camtavanlar’dan müjdeli haber! Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yeni dizisi geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Henüz sezon devam ederken kanalların yaz aylarında yayınlayacağı dizilerle ilgili çalışmalar da çoktan başladı. Yaz dizisi olarak başlayıp sezonda da devam edebilme fırsatı bulan diziler çok az ama yine de reytingleri yüksek olanlar, uzun süre ekranda kalma şansını kazanıyor.

Camtavanlar böyle bir dizi mi olacak izleyip göreceğiz ama şimdiden büyük bir merak konusu olduğu kesin! Öncelikle İçerde dizisinden sonra ekrandan uzak kalan Bensu Soral’ın uzun zaman sonra dönüşü Camtavanlar dizisi ile olacak.

Partneri ise Çukur’dan bir kaç hafta önce ayrılan Kubilay Aka. Bu iki başarılı, dikkat çeken ve genç kuşağın çok konuşulan isminin başrolde yer alması bile diziye olan merakı şimdiden arttırıyor.

Konusuyla da iddialı bir yapım olduğunu öne koyuyor. OJO Pictures imzalı dizi, Show TV’de yayınlanacak. Önemli de bir mesaj taşıyor izleyenlere. Şirketlerde, kadınlara yönelik olarak fırsat eşitsizliklerine verilen genel bir tabir olan “cam tavanlar” ifadesi, diziye de isim oldu.

Konusuyla da öne çıkacak olan Camtavanlar dizisinin Haziran ayında ekranda olması planlanıyor. Dizide ayrıca Hatice Aslan gibi usta bir isim de kadroda. Ayrıca Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nilüfer olarak izlediğimiz Ayten Soykök de diziye katılan bir başka isim oldu.

Yaz dizisi Camtavanlar'dan müjdeli haber! Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yeni dizisi geliyor! 7

Kubilay Aka, Camtavanlar dizisinde restoran sahibi Cem isimli bir kişiye hayat verecek. Cem’in tutkulu bir aşk yaşayacağı Leyla’yı da Bensu Soral canlandıracak.

Gazeteci Birsen Altuntaş, dizinin çekimlerinin Cumartesi günü (24 Nisan) başlayacağını duyurdu. Dizinin bugün de teaser’ı çekiliyor. Yakında setten fotoğraflar gelmeye de başlayacak anlaşılan!

Toplumsal eşitsizlik üzerine, iş hayatında kadınların yaşadığı fırsat eşitsizliği ile ilgili konuları ile özellikle kadın izleyicilerin büyük dikkatini çekecek bir hikaye. Ayrıca Kubilay Aka, dizide bol bol mutfağa da girecek.