Ana sayfa Dizi Haberleri Çok yazık oldu! Alev Alev dizisinin final tarihi belli oldu! Geri sayım başladı!

Çok yazık oldu! Alev Alev dizisinin final tarihi belli oldu! Geri sayım başladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oldukça etkileyici bir bölümle ilk ekranlara geldiğinde büyük dikkat çeken Alev Alev dizisi, sadece konusuyla değil, oyuncularıyla da merakla beklenmişti. Perşembe akşamları yayınlanan dizi, karşısında yer alan güçlü rakipleri ile daha fazla mücadele edemedi! Show Tv’nin dizinin final yapma kararını aldı kısa bir süer önce.

Netflix’te yayınlanan ve Fransız yapımı olan Alevlerin Ardından isimli dizinin uyarlaması olarak ekrana gelen Alev Alev dizisinin ilk bölümündeki yangın hikayesi de 1897 yılında Paris’te bir kermeste yaşanan ve sonrasında 120’den fazla kadının hayatını kaybettiği çarpıcı bir olaydan esinleniyordu.

Dizinin hikayesi ve oyuncuları güçlü olsa da ekranda beklediği ilgiyi bulamadı. Kanal da ikinci sezonda devam ettirmeme kararı aldı.

Buna göre Alev Alev dizisi kısa bir süre sonra ekrana veda edecek. Dizinin 28. bölümde final yapacağı öğrenildi. Başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı dizide ayrıca usta isim Zuhal Olcay ile Berkay Ateş, Berker Güven ve Cihangir Ceyhan da rol alıyor.

Çok yazık oldu! Alev Alev dizisinin final tarihi belli oldu! Geri sayım başladı! 8

Reytingleri geçtiğimiz hafta da beklenenin altında gelince kanal 28. bölümde final kararı verdi. Buna göre, bu akşam 24. bölümü yayınlanacak olan dizi, 20 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak bölümle ekrana veda edecek.

Yeni bölümde neler olacak? İşlediği tüm suçları İskender’e yüklemeye çalışan Çelebi’nin önüne sürpriz engeller çıkarken, hapisten çıkma umutları da tükenir. Rüya, Çiçek’e küsmüş olmasına rağmen başını beladan kurtarmak için kolları sıvarken Çiçek, İskender’i Bülent cinayetinden kurtarmak için, hayatını alt üst edecek riskli bir karar verir.

Çok yazık oldu! Alev Alev dizisinin final tarihi belli oldu! Geri sayım başladı! 9

Rüya’nın İzmir’e gitme kararı sonrası, Ömer Rüya’yı kaybetme korkusunu ilk kez bu kadar derinden yaşar ve onu kaybetmemek için gözünü karartır. Umudunu yitirmiş Çelebi, Cemre ve Ozan için kötü bir son hazırlarken, kendisinin de son durağa geldiğini anlamıştır.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizi bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!