Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Eyüboğlu şapkayı taktı, beğenileri kaptı!

Ezgi Eyüboğlu şapkayı taktı, beğenileri kaptı!

tarafından ker_def

Son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde Melike Ahsen rolünü oynayan Ezgi Eyüboğlu, takipçilerinin çok beğendiği fotoğrafıyla pek çok yorum alıyor.

Şu sıralar Halka dizisinde oynayan Kaan Yıldırım ile Adı Mutluluk dizisinde tanışıp daha sonra evlenen Ezgi Eyüboğlu, Muhteşem Yüzyıl’da da rol almıştı.

Televizyongazetesi/Detay

Hayranlarının güzelliğine övgüler dizdiği oyuncu, şapkalı ve siyah-beyaz bir fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı.

Bir şapka emojisi koyan güzel oyuncuya takipçileri beğeni yağdırıyorlar. Şapkayı Eyüboğlu’na çok yakıştıran takipçileri, eşiyle birlikte fotoğrafını paylaşmasını da istiyorlar.

Güzel oyuncunun bu fotoğrafına 1 saat içinde 24 bine yakın beğeni geldi…

?

Ezgi Eyüboğlu şapkayı taktı, beğenileri kaptı! 7

Ezgi Eyüboğlu, 1988 yılı’nda Ankara’da doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Bale Bölümü’nde tamamlamıştır. 2001 yılında katıldığı Elite Model Look yarışmasında üçüncü, 2003 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında ise ikinci olmuştur. Bir dönem modellik yapan Ezgi Eyüboğlu; 2008 yılında Arka Sokaklar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Adı Mutluluk, Ulan İstanbul, Yasak, İntikam, Yalan Dünya, Sudan Bıkmış Balıklar, Muhteşem Yüzyıl, Kalbim Seni Seçti ve Ateşe Yürümek dizilerinde rol almıştır. Trt ekranlarında yayınlanan; başrolü Özlem Conker, Bülent İnal ve Akın Akınözü ile paylaştığı Payitaht Abdülhamid dizisinin kadrosunda yer almakta ve Melike Ahsen karakterini canlandırmaktadır.