Ana sayfa Güncel Haberler Ezgi Mola rica etti, binlerce lira toplandı!

Ezgi Mola rica etti, binlerce lira toplandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Masumlar Apartmanı dizisiyle gündemde olan Ezgi Mola, hayranlarından bir ricada bulundu ve onu kırmayan sevenleri de beklemediği bir oranda bağış yapmaya başladılar. Mola, uzun süredir ekranlarda yoktu. Sinema filmlerinde olsa da dizilerde oynamıyordu.

Sonunda TRT1 ekranlarında yayınlanan ve gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanan Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye karakterini oynamayı kabul etti.

Dizi, yeni sezonun en çok dikkat çeken yapımlarından birisi oldu ve dizinin yine çok dikkat çeken karakteri de Safiye haline geldi. Dramatik bir hikayede hastalıklı bir kişilik olan Safiye olarak Ezgi Mola, başarılı bir oyunculuk sergiliyor.

Ezgi Mola, aynı zamanda sosyal medyayı da etkin kullanan ünlü isimlerin başında geliyor. Oyuncu, samimi, doğal, enerjik, esprili halleriyle takipçilerinin ilgiyle izlediği bir isim.

Mola, geçtiğimiz günlerde hayranlarından bir ricada bulundu. 29 Mart 1983 doğumlu olan oyuncu, hayranlarına yaklaşan doğum günü için bir adres verdi ve hediye göndermek isteyenler için bir mesaj yayınladı.

Ezgi Mola, bu doğum gününde hediye istemediğini belirterek Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na bağış yapılmasını önerdi.

Oyuncu, doğumgününe günler olmasına karşın bu çağrısının bir kaç gün içinde yanıt bularak 27 bin TL bağışa kadar çıkması karşısında şaşırdı.

Bu şaşkınlığı bir kaç gün sonra daha da arttı ve bu kez bağışın 40 bine ulaştığını duyunca da çok sevinerek hayranlarına bir teşekkür mesajı yayınladı.

Ezgi Mola rica etti, binlerce lira toplandı! 22