Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’i diriltmek için Kırmızı Oda’dan takviye geldi!

Doğduğun Ev Kaderindir’i diriltmek için Kırmızı Oda’dan takviye geldi!

tarafından ker_def

TV8 ekranının iki önemli dizisi bulunuyor. Bu iki dizi de Gülseren Budayıcıoğlu imzasını taşıyor… Dizilerden Kırmızı Oda, Cuma akşamları çok başarılı bir performans sergiliyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ise çarşamba akşamları iyi olan reytinglerinin yavaş yavaş düşüşüne şahitlik ediyor.

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir’in gidişatı pek de iyi durmuyor. Özellikle izleyicisini Fox TV’nin yeni başlayan Masumiyet dizisine kaptırmakta olan yapım için önemli bir atak yapıldı. Kırmızı Oda’da son haftalarda büyük ilgi gören Sadi karakteri, Doğduğun Ev Kaderindir’e geliyor… Yani Erkan Petekkaya, tv8’in bir dizisinden diğerine geçiyor. Hatırlanacağı üzere sezon başında da Demet Özdemir ile Binnur Kaya buluşması yaşanmış ve iki dizi arasında geçişgenlik yaratılmıştı…

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümüne, Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Delikanlı Sadi karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Erkan Petekkaya, konuk oluyor. Delikanlı Sadi, dizide Ali Rıza’nın geçmişten güvendiği bir dostu olarak ona yardım etmek için geliyor. İki dizi arasında ikinci kez bir geçişgenlik oluşturuldu ve bu durumun Doğduğun Ev Kaderindir’in reytinglerine olumlu etki yapması hesaplanıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir'i diriltmek için Kırmızı Oda'dan takviye geldi! 7

Sadi, Cengiz’i durdurabilecek mi? Mehdi’nin Cengiz’le ilişkisini kesmesinden sonra intikam almak isteyen ve Mehdi’ye teklifsizce verdiği paranın tefeciliğini yapan Cengiz, Mehdi’nin yumuşak karnını bulur: Zeynep. Zeynep’in ve Barış’ın aileleri ile yaşadığı eve silahlı saldırı düzenleyen Cengiz, suçu Mehdi’nin üzerine yıkmak ister.

Mehdi cephesinde işler sıkışıkken ailesinin güvenliğinden endişelenen Ali Rıza, yardımcı olması için tersaneden tanıştığı ve çok güvendiği Delikanlı Sadi’yi çağırır. Ailesi için her şeyi yapabilecek olan bu gözü kara adam, Cengiz’in durdurabilmek için mücadele eder.