Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ezgi Mola’dan bir ilk! Sevgilisiyle fotoğraflarını instagramdan paylaşarak şaşırttı!

Ezgi Mola’dan bir ilk! Sevgilisiyle fotoğraflarını instagramdan paylaşarak şaşırttı!

tarafından ker_def

Organize İşler Sazan Sarmalı filminin ardından Alice Müzikali ile gündemde olan ünlü oyuncu Ezgi Mola, artık sevgilisini saklamıyor.

Müzikalin ilk gösteriminden sonra iş adamı Mustafa Sakallı ile bir fotoğrafının çekilmesiyle ilişkileri ortaya çıkmıştı.

Televizyongazetesi/Detay

Ezgi Mola, bir süre sessiz kalsa da sonrasında çeşitli davetlerde sevgilisiyle görülmeye başlandı. Ancak instagram sayfasından birlikte fotoğraflarını paylaşmamıştı.

Mola, bu kuralı da bozdu ve bugün ‘Mutlu sonlu foto paylaştım’ diyerek sevgilisi ile gittikleri bir kır yerindeki fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Elinde lalelerle poz veren Mola, 7 foto paylaştı. Önce kendisinin tek fotoğraflarını koyan, daha sonra yanına gelen bir sokak köpeğini severkenki bir fotoğrafını paylaşan Mola, son 3 fotoya da sevgilisi Mustafa Aksakallı ile olan fotoğraflarını koymuştu. Bu nedenle de ‘Mutlu sonlu foto’ diye tanımlamıştı.

Takipçileri, Ezgi Mola’nın sevgilisi ile fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdırıyor.

İşte Ezgi Mola’nın paylaşımı:

Mutlu sonlu foto paylaştım! ??

Ezgi Mola'dan bir ilk! Sevgilisiyle fotoğraflarını instagramdan paylaşarak şaşırttı! 10

Ezgi Mola'dan bir ilk! Sevgilisiyle fotoğraflarını instagramdan paylaşarak şaşırttı! 11 Ezgi Mola'dan bir ilk! Sevgilisiyle fotoğraflarını instagramdan paylaşarak şaşırttı! 12 Ezgi Mola'dan bir ilk! Sevgilisiyle fotoğraflarını instagramdan paylaşarak şaşırttı! 13