Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’dan final yapan Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili büyük itiraf!

Ezgi Mola’dan final yapan Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili büyük itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alice Müzikali ve ardından Masumlar Apartmanı dizisiyle son dönemin en çok konuşulan başarılı kadın oyuncularından Ezgi Mola, tatilin keyfini çıkartıyor. Karavan ile tatil keyfi yaşayarak son iki sezonun yoğunluğunu da üzerinden atmaya çalışan Ezgi Mola, dizi nedeniyle kestirdiği kısa saçlarıyla da farklı bir imaj sergiliyor.

Komedi rolleri ile bilinen ama Masumlar Apartmanı dizisindeki dram performansı ile hayranlarından büyük beğeni kazanan oyuncu, yeni sezonda ne yapacak herkes bunun merakını yaşıyor.

Karavan ile canları nereye isterse oraya gittiklerini belirten Ezgi Mola, belirli plan veya rotalarının olmadığını ifade etti. Oyuncu, Masumlar Apartmanı dizisi ve Alice Müzikali’nde birlikte rol aldığı Merve Dizdar ile birlikte bir süre önce karavan tatili yaptı.

Ezgi Mola, “Yakınlarda kamping alanı varmış, dört beş gün orada kaldık. Çok eğlenceli, çok benlik bir şeymiş, bayağı eğlendim” diye konuştu. Son 1 yıldır yoğun çalıştığını ve karavan tatili yapmayı da çok istediğini anlatan Ezgi Mola, her sene bu şekilde tatil yapabileceğini ve karavan ile tatili çok sevdiğini dile getirdi.

Ezgi Mola'dan final yapan Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili büyük itiraf! 7

Gittiği yerlerde misafirlerin kendilerini yalnız bırakmadığını ve eğlenceli bir tatil dönemi geçirdiğini anlatan oyuncu, saçlarının yeni halinden de rahatsız olmadığını söyledi.

Ezgi Mola, “Birazcık bıraktım, uzasın bakalım aralarda nasıl görünecek diyorum. Ama çok memnunum, acayip mutluyum yani” diye konuştu.

Masumlar Apartmanı dizisinin izleyicilerine bir kez daha teşekkür eden oyuncu, “Seyircilerimize çok teşekkür ederim. Bizi 1 hafta yalnız bırakmadılar. Mükemmel de bir iş yaptık. Oyunculuğumda da bir dönüm noktası gibi tanımlayabileceğim bir karakter oynadım” dedi.

Oyuncu bu sözleri ile dizinin kariyeri açısından bir dönüm noktası olduğunu da ilk kez itiraf etmiş oldu. Safiye karakteri ile çok başarılı bir dram hikayesi ortaya koyan oyuncu, milyonlarca kişiyi de kendisine hayran bırakmıştı.

En son Erşan Kuneri dizisinde Alev karakteriyle de yer alan Ezgi Mola, gelen iyi geri dönüşlerden de çok memnun olduklarını ifade etti.

Yeni sezonda Alice Müzikali’nin devam edeceğini ve izleyicilerin yoğun ilgisinin bu kararın alınmasına sebep olduğunu anlatan Ezgi Mola, böylece sahnede müzikali izlemek isteyenlere de müjde vermiş oldu.