Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi hayranları Hafsanur Sancaktutan’ın iki yeni dizisinin heyecanıyla yanıp tutuşuyor!

Son Yaz dizisi hayranları Hafsanur Sancaktutan’ın iki yeni dizisinin heyecanıyla yanıp tutuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon final yapan ama izleyicilerin içinde ukte olarak kalan dizinin adıdır Son Yaz… Hikayesi çok beğenilen ve oyuncuların aralarındaki uyumun da etkisi ile geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğenilen Son Yaz, Fox TV’nin tüm itirazlara rağmen düşen reytingler nedeniyle ikinci sezonun başında yayından kaldırdığı bir proje oldu.

Son Yaz hayranları en çok da Hafsanur Sancaktutan ile Alperen Duymaz’ın başrolde Yağmur ve Akgün karakterleri ile oluşturduğu auranın etkisi altında kaldı. Bu iki oyuncunun başarılı performanslarının yanı sıra karakterlerin izleyicilerin yüreğine işlemesi de Son Yaz dizisini unutulmazlar arasına kattı.

Son Yaz’ın ardından Hafsanur Sancaktutan hayranları Disney Plus’un ikinci yerli projesi olan Dünyayla Benim Aramda’nın kadrosunda yer almasının heyecanını yaşadı. Bu dizinin çekimleri tamamlandı ve yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Ancak Hafsanur Sancaktutan hayranları yeni sezonda oyuncunun yine televizyon ekranında yer alacak olması nedeniyle bir başka heyecan daha yaşıyor.

Beverly Hills isimli ABD dizisinin yerli versiyonunda başrolde yer alacağı ortaya çıkan Hafsanur Sancaktutan, yeniden televizyona bir yıl aradan sonra dönmüş olacak.

Son Yaz dizisi hayranları Hafsanur Sancaktutan'ın iki yeni dizisinin heyecanıyla yanıp tutuşuyor! 7

Mert Yazıcıoğlu ve Aslıhan Malbora ile bu önemli dizide başrolde yer alan Hafsanur Sancaktutan, yine hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

Damla Serim’in hikayesini yazdığı ve Fox TV ekranında Eylül veya Ekim aylarında başlaması beklenen dizisinin hazırlıkları sürüyor.

En son Üç Kuruş dizisinde yer alan ve büyük bir çıkışa imza atan Aslıhan Malbora’nın yanı sıra, bir süredir televizyon ekranında görünmeyen Mert Yazıcıoğlu ile birlikte Hafsanur Sancaktutan’ın iyi bir ekip ile iyi bir işe başlayacağı anlaşılıyor.

Sosyal medyada ise Hafsanur Sancaktutan hayranları paylaşımları ile oyuncuyu öne çıkarmaya devam ediyor. Hayranlar hem yakında yayınlanacak olan Dünyayla Benim Aramda dizisindeki Sinem karakterini merak ediyor hem de yeni sezonda Beverly Hills uyarlaması yeni dizinin heyecanını yaşıyor.