Ana sayfa Dizi Haberleri Rekabet dizisi geliyor! Başrolde Pınar Deniz ve Aşk 101’den çok sürpriz bir isim gündemde!

Rekabet dizisi geliyor! Başrolde Pınar Deniz ve Aşk 101’den çok sürpriz bir isim gündemde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ocak ayı ile birlikte yeni diziler yayına girerken, sezon ortasında başka sürpriz projelerle ilgili bilgiler de geliyor. Kanallar hummalı bir rekabetin yaşandığı haftanın her gününe bir dizi yetiştirme telaşında. Reytingi beklenenin altında kalan dizi, kısa sürede ekrana veda ediyor. Zorlu bir yarışın yaşandığı ekrana yeni ve iddialı yapımlar da gelmeye devam edecek.

Bu dizilerden bir tanesi de Rekabet dizisi olacak. Diziyle ilgili çok fazla bilgi yok henüz ama Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından bazı detayları paylaştı.

Dizinin başrolünde yer alacak kadın oyuncu belli oldu. Kulis bilgisine göre Pınar Deniz, Rekabet dizisi için anlaşmayı yaptı, imzayı attı. Erkek başrol oyuncusu için ise güçlü bir isim gündemde.

Herkesin Kara Sevda dizisinde oynadığı Emir karakteri ile hafızalara kazıdığı Kaan Urgancıoğlu ile Rekabet dizisi için görüşüldüğü bilgisi de verilmekte.

Rekabet dizisi geliyor! Başrolde Pınar Deniz ve Aşk 101'den çok sürpriz bir isim gündemde! 7

Kanal D’de yayınlanacak olan dizi için Urgancıoğlu’nun henüz anlaşma yapmasa da prensipte projeyi kabul ettiği ifade ediliyor.

Eğer oyuncu kabul ederse, güzel bir tesadüfe de imza atılmış olacak. Zira Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde de birlikte oynadılar. Partner olarak da birbirlerine çok yakıştırılan iki oyuncunun yeniden ve bu kez ekrandaki bir dizi için bir araya gelecek olması da hayranlarını çok sevindirecek muhtemelen!

Dizinin yönetmenliğini ise son dönemin çok konuşulan dizilerine imza atan Ali Bilgin yönetecek. Bilgin, Arka Sıradakiler, Ufak Tefek Cinayetler, Kuzgun, Cesur ve Güzel ve Menajerimi Ara dizilerine de imza attı.

Senaryosunu usta kalem Sema Ergenekon’un yazacağı dizi ile ilgili muallakta olan bir konu da devam eden sezonda mı yayınlanacağı yoksa Eylül’deki yeni sezonda mı ekrana geleceği? Henüz bu soru netleşmiş değil.