Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola’ya ne oldu da 8 yıl aradan sonra dizilere döndü!

Ezgi Mola’ya ne oldu da 8 yıl aradan sonra dizilere döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ezgi Mola’yı 8 yıl sonra ekrana döndüren dizi Çöp Apartmanı olacak… TRT1 için hazırlanan OGM Pictures imzalı dizinin çalışmaları devam ediyor. Ekip yakında bir araya gelerek çekimlere başlayacak.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar dizinin başrolünde. Tabii ki bu isimler uzun süredir birçok farklı yapımda rol aldığı için ekrandaki izleyiciler açısından bilindik yüzler.

Ancak Ezgi Mola öyle değil…Oyuncu, sinema filmleriyle zaten tanınan ve çok da başarılı bir isim… Ancak Ezgi Mola, dizilere çok uzak kaldı. En son 2012 yılında çok iddialı başlayan ve kısa süren Kötü Yol’da rol almıştı.

8 yıldır sinema filmlerinde oynayan Mola’nın neden dizilerde yer almadığı konusu da aslında bilindik bir durum. Uzun çalışma saatleri ve zor koşullar içeren dizi setleri Ezgi Mola için sorun olmuştu.

Son olarak Alice Müzikali’nde 2 sezon boyunca sahnede yer alan Ezgi Mola, yeni sezonda Çöp Apartmanı dizisinden gelen teklifi kabul edince hayranları bir hayli şaşırdı.

Ezgi Mola'ya ne oldu da 8 yıl aradan sonra dizilere döndü! 8

Oyuncunun Çöp Apartmanı’nı seçmiş olmasının sebepleri de merak ediliyor. Bu merakı gideren bir paylaşım yapan Ezgi Mola, hikayeden ne kadar etkilendiğini gösterdi.

Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun kitabını göstererek sosyal medyada heyecanını paylaşan Ezgi Mola, Çöp Apartmanı dizisini de çok farklı bir yapım olacağı mesajını veriyor.

2012 yılındaki Kötü Yol dizisinin ardından Ezgi Mola’nın tam 8 yıl sonra bir başka diziyi kabul etmesi ve kadroda yer alması önemli bir detay. Dizilere soğuk bakan Ezgi Mola, sinema ve Alice müzikali çalışmaları ile iyi bir kariyer yaptı. Oyuncunun yeniden dizilere dönüşü ise hayranları tarafından büyük sevinçle karşılandı.

Ezgi Mola'ya ne oldu da 8 yıl aradan sonra dizilere döndü! 9