Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisiyle parlayan Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın yüz hali dramın gerçek yüzü oldu!

Masumlar Apartmanı dizisiyle parlayan Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın yüz hali dramın gerçek yüzü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ezgi Mola ile Merve Dizdar ikilisi, geçen sezon final yapan Masumlar Apartmanı dizisinde çok başarılı bir dram performansı ortaya koydu. Safiye ve Gülben karakterleri dizi dünyasında unutulmazlar arasına yerleşti. İki oyuncu da rollerinde o kadar başarılı oldular ki, milyonlarca izleyici Safiye ve Gülben’in duygusunu yüreklerinde hissetti.

Ezgi Mola ile Merve Dizdar bu önemli diziden sonra kariyerlerine farklı projelerle devam ediyor. Ancak bu dizide ortaya koydukları dram performansı hala akıllardan çıkmadı. İki oyuncu deprem felaketi sonrasında da acıyı yüreklerinde ne kadar güçlü hissettiklerini yüz hatlarından, mimiklerine kadar her halleri ile yansıttı.

Dizide rol yapmak kolaydı ama, Kahramanmaraş’ta yaşanan 2 büyük deprem felaketi sonrasında binlerce insanın ölümü ve yaralanmasının acısını taşımak hiç kolay değildi.

Masumlar Apartmanı dizisiyle parlayan Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yüz hali dramın gerçek yüzü oldu! 8

Hem Ezgi Mola hem de Merve Dizdar, depremden etkilenenlere yardımcı olabilmek adına ellerinden geleni ortaya koydu. Hem sosyal medyada depremzedelerin sesi olmaya çalışan ikili hem de fiziksel olarak ve maddi olarak yardım organizasyonlarının içinde bulundu.

Televizyon kanallarında yayınlanan program ile depremzedeler için bağış toplayan ikilinin bu süreçte acıyı ne kadar derinden hissettikleri de hem yüzlerine hem de seslerinin tonuna ve mimiklerine yansıdı.

Ezgi Mola, “Çok üzücü bir dönemden geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun. Çok fazla söyleyecek bir şeyim olmadığını düşünüyorum. Umarım birilerinin yarasını sarmak için bir nebze olsun işe yararız” diye konuştu.

Masumlar Apartmanı dizisiyle parlayan Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yüz hali dramın gerçek yüzü oldu! 9

Merve Dizdar da yaşanan bu derin acısının izlerini adeta yüz hatlarında taşıyordu. Kimsenin çok iyi olmadığını, herkesin derin bir acı içinde bulunduğunu hatırlatan oyuncu, “Hepimiz buradayız, bunu beraber atlatacağımızı, yaraları beraber saracağımızı düşünüyorum. Çok zor tabii ki, daha güzel günlerde birleşmek isterdik” diye konuştu.

Birlik ve beraberlik mesajları veren iki oyuncu da deprem felaketi sonrasında halkın yardımına koşan ünlü isimler olarak hafızalarda unutulmayacak izler bıraktı.