Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Çubuk hayranları, Adım Farah dizisindeki haline çok şaşıracak!

Oktay Çubuk hayranları, Adım Farah dizisindeki haline çok şaşıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyunculardan Oktay Çubuk, 2017 ile 2018 yıllarında ekranda büyük beğeni toplayan Cennet’in Gözyaşları isimli dizide Ömer karakteri ile dikkat çekmişti. 1996 doğumlu olan ve genç yaşında dizilerde bir hayli fırsat bulan Oktay Çubuk, bu fırsatları iyi değerlendirmesini bildi.

1 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Adım Farah dizisinde Oktay Çubuk da kadroda yer alan isimler arasında bulunuyor. Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile çok dikkat çeken bir dizi oldu.

Adım Farah’ın hikayesinin içinde izleyicileri şaşırtacak bir rol de Oktay Çubuk’tan gelecek. Kaan Akıncı isimli karakteri canlandıran oyuncu, Ali Galip ile Vera karakterlerinin ilk ve tek çocuğu olarak ekrana yansıyacak.

Dizinin tecrübeli isimlerinden olan Mustafa Avkıran’ı Ali Galip olarak izleyeceksiniz. Senan Kara da hikayede Vera karakteri ile yer alacak.

Babasına çok benzeyen Kaan, İstanbul’un gece hayatından çıkmayan birisi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. İç dünyasında çok yalnız ve zayıf bir kişilik sergileyen Kaan, kendisine saygı duyulmasını sağlayan bir kılıf geçirmiş olsa da yaşayacağı psikolojik sınavlar öne çıkacak.

Kaan Akıncı karakterinin duygusal boşluklarını, zayıf iç yapısını canlandırma noktasında Oktay Çubuk’a büyük iş düşüyor.

Aşk Ağlatır, Sol Yanım, Duran, Baba, Ah Nerede gibi dizilerde önemli tecrübeler biriktiren oyuncu, Adım Farah dizisinin en dikkat çeken gençlerinden birisi olarak öne çıkacaktır.

Oktay Çubuk’un Kaan karakterinin duygusal boşluklarında ortaya koyacağı performansın, kariyerinde ona önemli kapılar açması da mümkün.

Baba dizisindeki Kadircan karakteri ile sevilen oyuncu, Ah Nerede isimli dizi projesi kısa sürmüş olsa da ilk kez başrolde yer almıştı.

Şimdi de Adım Farah dizisi ile birlikte, Oktay Çubuk için kariyerinde yeni bir sıçrama süreci başlamış oluyor.