Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen beğendi ama Burak Özçivit hayranları aynı fikirde değil!

Fahriye Evcen beğendi ama Burak Özçivit hayranları aynı fikirde değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin ikinci sezonu bomba gibi geliyor… Diziye katılan yeni oyuncular bir yana, başrol oyuncusu Burak Özçivit’in değişimi de önemli bir mesaj veriyor… Uzayan saçlarını kesen ve ikinci sezonda kısa saçlarıyla yeni imajını paylaşan Bruak Özçivit, bu halinden son derece memnun.

“Saçlara veda. Özlenen günlere doğru” notuyla instagram hesabından saçlarının kesildiği anları paylaşan Burak Özçivit, kısa saçı daha çok sevdiğini belirtmişti. Fahriye Evcen, eşinin bu paylaşıma yorum bıraktı ve “Her zaman çok iyiydi, ama böyle bir başka” diyerek kısa saçlı halini daha çok beğendiğini de belirtmişti.

Burak Özçivit de instagram hesabından takipçilerine yeni imajını sordu. Oyuncu, “Kısa saç ? – Uzun saç?” şeklinde bir soru ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Fahriye Evcen beğendi ama Burak Özçivit hayranları aynı fikirde değil! 8

Takipçilerinin önemli bir bölümü her halinin çok iyi olduğu şeklindeydi. Hatta bir takipçi, “Kel bile yakışır” diyerek Burak Özçivit sevgisini dile getirdi.

15.5 milyon takipçiye sahip olan ünlü oyuncunun paylaşımına binlerce yorum geldi. Kimi takipçiler Kara Sevda dizisindeki imajının geri gelmesini diledi. Kimi hayranlar ise uzun saçın daha çok yakıştığını dile getirdi.

Kısa saçlı halini de beğenenler çoktu ama uzun saçlı halinin bir başka olduğunu ve daha iyi durduğunu söyleyenler çoğunluktaydı…

Fahriye Evcen beğendi ama Burak Özçivit hayranları aynı fikirde değil! 9