Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i Pınar Altuğ çifte mutluluk yaşıyor!

Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i Pınar Altuğ çifte mutluluk yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem karakterine hayat veren ve büyük de başarı kazanan Pınar Altuğ, 9 sezon boyunca aynı rolü oynadığı için de akıllarda hem bu karakter ile hatırlanıyor.

Ünlü oyuncu, sosyal medyada da çok aktif şekilde paylaşımlarda bulunuyor. Sosyal sorumluluk projelerinden de geri durmuyan Pınar Altuğ için 2 Eylül mutlu bir gün. 2 Eylül 1974 doğumlu olan oyuncu, 46.yaş gününü kutladı.

Instagram hesabından takipçilerinden gelen mesajlar için teşekkür eden ünlü oyuncu, hayatının güzel ve dopdolu geçtiğini de ifade etti.

Instagram’da yayınlanacak olan yeni dizi Altın Kod 520 ile geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen oyuncu, instagram hesabından takipçilerine teşekkür etti. Hem dizi hem doğum günü dolayısı ile çifte mutluluk yaşayan oyuncunun mesajı şöyle:

Tüm doğumgünü kutlamalarınız için teşekkür ederim????Dün gelen mesajlar, telefonlar, kutlamalar hayatımı ne kadar güzel ve dolu geçirdiğimi bir kez daha gösterdi,çok teşekkür ederim❤️ #Doğumgünü #2Eylül

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ çifte mutluluk yaşıyor! 7