Ana sayfa Dizi Haberleri Çok naif, çok çarpıcı, vicdanınızı parça parça edecek bir dizi geliyor: Masumlar Apartmanı

Çok naif, çok çarpıcı, vicdanınızı parça parça edecek bir dizi geliyor: Masumlar Apartmanı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı isimli dizinin yayın tarihi belli oldu! Kadrosuyla olduğu kadar hikayesiyle de büyük dikkat çekecek olan dizinin ilk fragmanı, izleyenleri de hayli etkiledi. Çok çarpıcı bir hikayenin geldiği tanıtımdan da belli oluyor. Yaşanmış, gerçek bir hikayeden yola çıkılarak senaryolaştırılan Masumlar Apartmanı dizisi, ekranın dikkat çeken yapımlarından olacak…

Çağrı Lostuvalı’nın yönetmenliğini yaptığı dizinin yayınlanan ilk tanıtımının ardından izleyiciler, içlerini burkan bir tanıtım olduğu, hüzünlendikleri, merak ettiklerini ifade eden yorumlar yapıyorlar sosyal medyada. Oyuncuların hayranlarının yaptığı övgü dolu yorumların yanı sıra fragmandaki görüntülerden ve cümlelerden, etkileyici ve sarsıcı bir yapımın geldiği konusunda da hem fikir oldu izleyiciler.

Daha ilk tanıtımıyla izleyenleri yakalamayı başaran Masumlar Apartmanı dizisinin yayınına kısa bir süre kala, diziye olan merak da iyice arttı. Peki dizinin konusu ne? Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ isimli kitabındaki Çöp Apartmanı hikayesinden senaryolaştırılan dizi, izleyiciye ekran başında çok soru sorduracak!

Dizinin konusu:

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk, kazanacak mı?

blank

Masumlar Apartmanı, yaşam, aşk ve aileyle ilgili herkesin sadece kendine sorabildiği sorularla 15 Eylül Salı akşamı ekranda olacak.

İşte izleyenleri etkileyen ilk fragman: