Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fahriye Evcen – Burak Özçivit çifti bebekleri için her detayı düşünüyor!

Fahriye Evcen – Burak Özçivit çifti bebekleri için her detayı düşünüyor!

tarafından ker_def

Burak Özçivit- Fahriye Evcen çifti, doğacak çocukları için hazırlıklara hız verdi. 3 aylık hamile olan Evcen, bebek odası için Almanya’dan mobilya sipariş ederken evde de tadilat yapmaya başladı.

Güneş Gazetesi’nden Tolga Aslan’ın özel haberine göre dört yıllık birlikteliklerini 2017 yılında görkemli bir düğünle taçlandıran Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftini, bebek heyecanı sardı. 3 aylık hamile olan ve erkek bebek bekleyen çift, evlerini tadilata sokarak hiçbir masraftan kaçınmadı. Evin bir odasını bebeklerine ayıran çift, mobilya için de kesenin ağzını açtı. Yaklaşık 100 bin lira harcayan mobilya için de Fahriye Evcen’in doğup büyüdüğü Almanya’yı tercih eden ikili, doğal ve antibakteriyel ürünleri tercih etti.

Eşini yalnız bırakmıyor

Düzenli olarak doktor kontrolüne giden Evcen’i eşi yalnız bırakmıyor. Her doktor kontrolüne birlikte giden çiftir, son kontrolde de bebeklerinin kalp atışını Almanya’daki ailelerine telefonla dinlettiği öğrenildi. Doğumu da Türkiye’de yapacaklarını söyleyen çift, heyecanla çocuklarını kucağına almak için gün sayıyor. Özçivit ve Evcen, henüz bebeklerinin ismine de karar vermedi.