Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen çok güzelsin! Hayranları çıldırdı, sosyal medya yıkıldı!

Fahriye Evcen çok güzelsin! Hayranları çıldırdı, sosyal medya yıkıldı!

tarafından ker_def

Fahriye Evcen’i yine hayranları bağrına bastı, sosyal medya çalkalanıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncular için en büyük nimet her zaman yanlarında olan hayranları… Hele de bu hayranlar fanatiklik derecesinde bir sevgiye sahip ise bu durum o ünlü için büyük kazanç…

O isimlerden birisi de Fahriye Evcen, ünlü oyuncu Nisan ayında bebeği Karan’ı dünyaya getirmişti. Sonrasında ise doğum kilolarını hala verememiş olduğu önceki gün Bodrum tatili dönüşünde ortaya çıktı.

Fotoğraflar ilk ortaya çıktığında sosyal medyada ünlü oyuncu için espriler havada uçuşmuştu. “Sen de bizdensin” diyen kadın hayranlarının yanı sıra bazıları ise “3 çocuklu anne moduna bağlamış” şeklinde yorumlar da vardı.

Magazin gündemi de Evcen’in kilolu hallerini sayfa sayfa yazdı.Televizyon programlarında da Evcen’in kiloları baş konu edildi.

Evcen de bu konuda suskunluğunu instagram hikaye bölümünden yaptığı aşağıdaki paylaşım ile bozdu:

Fahriye Evcen çok güzelsin! Hayranları çıldırdı, sosyal medya yıkıldı! 17

Yaşanan bu gelişmeler Fahriye Evcen hayranlarını ateşledi ve #fahriyeçokgüzelsin hashtage ile sosyal medyada ünlü oyuncuya iltifatlar, hayranlık sözleri ile destek mesajları verildi.

Sosyal medyada çığ gibi büyüyen bu paylaşımlar sonucu #fahriyeçokgüzelsin hashtagi Türkiye gündeminde yer almayı başardı.

İşte Evcen’in hayranlarının başlattığı bu moral motivasyon kampanyasından bazı mesajlar:

Fahriye Evcen çok güzelsin! Hayranları çıldırdı, sosyal medya yıkıldı! 18 Fahriye Evcen çok güzelsin! Hayranları çıldırdı, sosyal medya yıkıldı! 19 Fahriye Evcen çok güzelsin! Hayranları çıldırdı, sosyal medya yıkıldı! 20 Fahriye Evcen çok güzelsin! Hayranları çıldırdı, sosyal medya yıkıldı! 21 Fahriye Evcen çok güzelsin! Hayranları çıldırdı, sosyal medya yıkıldı! 22 Fahriye Evcen çok güzelsin! Hayranları çıldırdı, sosyal medya yıkıldı! 23 Fahriye Evcen çok güzelsin! Hayranları çıldırdı, sosyal medya yıkıldı! 24 Fahriye Evcen çok güzelsin! Hayranları çıldırdı, sosyal medya yıkıldı! 25 Fahriye Evcen çok güzelsin! Hayranları çıldırdı, sosyal medya yıkıldı! 26 Fahriye Evcen çok güzelsin! Hayranları çıldırdı, sosyal medya yıkıldı! 27