Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’in bakışını fena yakaladı!

Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’in bakışını fena yakaladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 3 yıllık ilişkilerinin ardından 2017 yılında evlenmişlerdi.2019 yılının Nisan ayında da oğulları Karan dünyaya gelmişti. Karan şu anda 16 aylık. Fahriye Evcen, doğum sonrasında yaptığı paylaşımlarda kimi zaman kilolarını veremediği eleştirilerine maruz kalan kadınlar arasındaydı.

Hamileyken de doğum sonrasında da güzelliğinden hiç bir şey kaybetmeyen oyuncu, şu sıralar oğlu Karan ile meşgul ve yeni bir haber de çıkmamasına bakılırsa bu sezon da ekranda olmayacak. Özçivit’in Kuruluş Osman dizisinde rol alıyor olması, anlaşılan çifti bir tercih yapmak durumunda bırakmış. Fahriye Evcen, henüz çok küçük olan oğullarının doğumundan sonra sadece yüzü olduğu markanın şampuan reklamlarında rol almıştı.

Birbirlerine çok yakıştırılan ve mutlu birliktelikleriyle de dikkat çeken çift, gözlerden uzak bir hayat sürmeye devam ediyorlar.Sosyal medya hesaplarını da çok etkin kullanmayan ünlü isimler, yaptıkları paylaşımlarla da takipçilerini mutlu ediyorlar.

Fahriye Evcen son olarak eşi Burak Özçivit’in yakaladığı bir bakışını sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı. Arkada arabanın içindeki Burak Özçivit’e seslenip “Bi baksana” diyen Fahriye Evcen, aşağıdaki pozu yakalamış…

İşte o paylaşımı:

Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'in bakışını fena yakaladı! 7