Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in sır gibi sakladığı sürpriz ne? Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle mi ilgili?

Demet Özdemir’in sır gibi sakladığı sürpriz ne? Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle mi ilgili?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynadığı Zeynep karakteriyle gündemde olan Demet Özdemir, şu sıralar tatilini bitirip İstanbul’a döndü. Oyuncu, Erkenci Kuş dizisinin ardından tv8’in yeni dizisiyle ekranlara gelmiş ve tatil yapma imkanı bulamamıştı.

Pandemi sürecini evde geçirdikten sonra acısını uzun bir tatille çıkaran Demet Özdemir, bir süre arkadaşlarıyla Bodrum’da tatil yaptı. Daha sonra ailesiyle bir araya gelen oyuncu, ablası, abisi, annesi ve anneannesiyle buluştu. Genç oyuncunun tatilde bikinili fotoğrafları magazin basınının gündemine gelmiş ve kilo aldığı söylentileri oluşmuştu.

Ancak her fırsatta verdiği pozlarla formunu koruduğunu anlatmaya çalışan oyuncu, İstanbul’a döndüğünde ise pilates ve yogaya devam ederek yeni sezon öncesi yine fit olmak için çaba harcıyor şu sıralar. Özdemir, sosyal medyayı da etkin kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Takipçilerini paylaşımlarıyla mutlu eden oyuncu, bazen de merak ettirecek durumlara imza atıyor.

Demet Özdemiroğlu, geçtiğimiz gün bir arkadaşıyla yazışmasını story’den paylaştı. Bu paylaşım sonrasında hayranları da doğal olarak büyük bir meraka girdi. Zira Demet Özdemir’in bir sürprizi vardı ama henüz açıklamaya niyeti de yoktu!

Takipçilerinden bazılarının sorusu üzerine arkadaşı sosyal medya hesabından Demet Özdemir’e gönderme yapmış ve kendisini etiketlemişti. Demet Özdemir de soruya cevap vermedi ama arkadaşına özelden anlatacağını belirterek takipçilerini iyice heyecanlandırdı.

Özdemir’in sürprizi kişisel bir şey mi, yoksa diziyle bir ilgisi mi var henüz bilinmiyor ama bu yazışmanın ardından hayranları büyük merakta!

İşte Demet Özdemir’in o paylaşımı:

Demet Özdemir'in sır gibi sakladığı sürpriz ne? Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle mi ilgili? 8

Demet Özdemir’in daha sonra yaptığı bir paylaşım ise bu sürprizin yüzü olduğu marka ile ilgili olabileceği izlenimi de doğdu!

İlerleyen günlerde Özdemir’in hayranlarını merakta bıraktığı sürprizin ne olduğu da ortaya çıkacaktır!

Demet Özdemir'in sır gibi sakladığı sürpriz ne? Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle mi ilgili? 9