Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen tatilde keyif yapıyor ama hayranları bambaşka bir alemde!

Fahriye Evcen tatilde keyif yapıyor ama hayranları bambaşka bir alemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Bodrum tatilinde gününü gün ediyor… Burak Özçivit’in Kuruluş Osman dizisinin ikinci sezonunun tamamlanmasının ardından aile tatil keyfi yaşamaya ve birlikte vakit geçirmenin keyfini sürmeye başlamıştı.

Fahriye Evcen ise bu süreçte Alp Arslan isimli TRT1’in yeni sezondaki iddialı yapımı ile anlaştı. Uyanış Büyük Selçuklu’nun devamı olan projede ünlü oyuncu Barış Arduç ile partner oldu… Şimdilerde Bodrum’da oğlu Karan ve eşi Burak Özçivit ile birlikte keyifli bir tatil yapmakta olan güzel oyuncu, çok yakında setlere yeniden dönecek. Hayranları ise bu geri dönüşten son derece memnun.

4 yılın ardından Fahriye Evcen’i yeniden bir projede izleyecekleri için heyecınlı olduklarını belirten hayranlar, sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla dikkatleri çekiyor.

Fahriye Evcen tatilde keyif yapıyor ama hayranları bambaşka bir alemde! 8

Bayram tatili sonrasında Evcen, Alp Arslan dizisi için dövüş eğitimleri almaya başlayacak. Hollywood projelerine de destek veren Kazak ekip Nomad tarafından verilecek eğitimler öncesinde ise ünlü oyuncu tatil pozları ile instagram’da boy gösteriyor.

Hayranları ise “Yeni sezona bomab gibi dönüş yapacaksın” diye yorumlarda bulunarak, şimdiden çok heyecanlı olduklarını ifade ediyor.

Fahriye Evcen tatilde keyif yapıyor ama hayranları bambaşka bir alemde! 9

Fahriye Evcen’in instagram’da 12 milyon takipçisi bulunuyor ve her paylaşımı da milyonlarca etkileşim alıyor.

Evcen’in paylaşımlarına “Bu ne güzellik böyle” diye yorum bırakan takipçileri, yeni sezonu da sabırsızlıkla beklediklerini ve ekrana dönüşünün muhteşem olacağını belirten ifadeler kullanıyor.