Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebek haberiyle ilgili ilk kez konuştu!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebek haberiyle ilgili ilk kez konuştu!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – 2013 yılında birlikte rol aldıkları Çalıkuşu adlı dizinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit  çifti ilişkilerini 2017’de nikah masasına taşımıştı.

2019 yılında ilk çocukları Karan’ı kucakklarına alan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen’in ikinci çocuğuna hamile olduğu haberleriyle gündeme geldi.

Şu sıralar tatil için Bodrum’da bulunan çift basın mensuplarının bu konudaki sorularına ilk kez yanıt verdi. İkinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşayan oyuncu çift, basına yansıyan ‘bebek’ haberlerinden sonra ilk kez konuştu.

Keyifli halleriyle dikkat çeken ikili, “Biz de yeni öğrendik. İnanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeniki Karan’a bile söyleme fırsatımız olmadı.  ‘Kız mı olsun, erkek mi olsun?’ modunda değiliz. Sağlıklı vatana, millete hayırlı evlat olsun, yeterli.  şeklinde konuştu.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebek haberiyle ilgili ilk kez konuştu! 7

Fahriye Evcen; “Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım” sözleriyle ikinci kez anne olmaya hazırlıklı olduğunu ifade etti.

Güzel oyuncu daha önce verdiği röportajda oğlu Karan’ın doğmasından sonraki süreçle ilgili, “Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm.

Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak’ın da katkısı oldu.” demişti.