Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah, annesine özlemini cümlelere sığdıramadı

Farah Zeynep Abdullah, annesine özlemini cümlelere sığdıramadı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde Masumlar Apartmanı isimli TRT’nin çok konuşulan dizisi ile ekranlara gelen oyuncu Farah Zeynep Abdullah, annesi ile uzakta olmanın zorluğunu yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde 30 yaşına giren oyuncu, anneannesinin 83. yaş gününde de birlikte bir fotoğraflarını paylaşmıştı.

Farah Zeynep Abdullah’ın ailesine çok düşkün olduğu, sosyal medya hesabından da anlaşılıyor. Oyuncu, bir dönem Londra’da yaşamıştı. Arap kökenli olan babasının işleri nedeniyle İngiltere’de kaldı uzun bir süre. Abdullah, kısa bir süre önce anneannesiyle paylaştığı bir pozuna 10 yıldır onunla yaşadığını yazmıştı.

Oyuncunun annesi Gülay Abdullah, Londra’da yaşıyor. Farah Zeynep Abdullah’ın bu duygu ve özlem yüklü mesajına annesi de instagram’dan yanıt verdi. Annesinin de duygu yüklü mesajı okuyanları hüzünlendirdi.

Farah Zeynep Abdullah’ın aşağıdaki paylaşımına annesi de “Canım, kalbi kendinden güzel kızım. Ayrılık kalpler uzak olduğunda gerçek ayrılıktır. Her an kalbimde ve dualarımdasın. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin, güzeln gözlerin, sıcacık yüreğin için. İhtiyacın olduğu her an ve her durumda ömrüm oldukça yanındayım. Seni çok seviyorum. İyi ki kızımsın iyi ki” yorumunu yaptı.

Anne kızın birbirlerine özlem ve duygu yüklü bu mesajlarına da kimi takipçileri de yorumlar ve beğeniler yapmaya devam ediyorlar.

İşte Farah Zeynep Abdullah’ın annesine özlemini anlattığı o satırlar ve küçükken annesinin kendisine yemek yedirmeye çalıştığı o sevimli fotoğraf:

Hayatımda ilk kez bu kadar ayrı kalıyoruz.. seni her an özlüyorum, var olmanın fiziken yan yana olmaktan çok uzak bir kavram olduğunu her gün yeniden anlıyorum. Her an yanımdasın, omzumdaki melek misali ışığınla yaşıyorum her günümü.. çok teşekkür ederim bana ışık olduğun için, seni çok ama çok seviyorum, böyle ayrı gayrı bize yakışmadı ama telafisi çok güzel olucak eminim❤️ doğum günün kutlu olsun, güzel her şey sayende, iyi ki iyi ki iyi ki varsın canım annem ????

Farah Zeynep Abdullah, annesine özlemini cümlelere sığdıramadı 7