Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisine yeni katılan isim merak konusu olacak

Payitaht Abdülhamid dizisine yeni katılan isim merak konusu olacak

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezonunda diziye yepyeni isimler dahil oldu. 5. sezonu için çekimleri bir süre önce başlayan dizinin ekibine son dahil olan isim ise genç bir isim. Yeni sezonda birçok oyuncu dizinin ekibine katıldığı haberleri gelmeye devam ediyor.

Kadrosu yenilenen dizi için şu sıralar hummalı bir çalışma devam ediyor. Yeni sezondaki hazırlıkları süren Payitahd Abdülhamid dizisi, geçtiğimiz sezon Cuma akşamı ekrana gelmekteydi. Yeni sezanda da yine aynı gün yayınlanması bekleniyor.

Diziye katılan son ismi Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu. Payitaht Abdülhamid’de Ali Sultan karakterini oynayacak isim Gökşin Saraç oldu. Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunu olan genç ve yetenekli ismin, sezonun dikkat çeken isimlerinden olacağı tahmin ediliyor.

Yeni sezonda diziye dahil olan isimler arasında İsmail Hakkı, Hakan Bilgin, Cansu Fırıncı, Ali Buhara Mete, Mehmet Korhan Fırat, Yılmaz Meydaneri, Alara Turan, Burak Haktanır, Eren Dinler, Halit Karaata, ve Mesud Uz gibi televizyonun sevdiği usta ve popüler isimler yer alıyor.

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cem Uçan ve Cem Özer ile birlikte birçok önemli oyuncunun rol aldığı Payitaht’ın 5. sezonu merakla bekleniyor.