Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah büyük kaza atlattı! Parmağı kopuyordu!

Farah Zeynep Abdullah büyük kaza atlattı! Parmağı kopuyordu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı’ndan ayrılan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah çok büyük bir kaza atlattı. Kavga eden iki köpeğinin arasında kalan oyuncu neredeyse parmağından oluyordu.

Kaza dün meydana geldi. Farah Zeynep Abdullah’ın iki köpeği Eylül ve Boldi birden kavgaya girişti. Farah Zeynep Abdullah köpeklerin kavgasını ayırmaya çalıştı. Ancak kavga o kadar şiddetliydi ki köpekleri genç oyuncuya dahi zarar verdi.

Farah Zeynep Abdullah büyük kaza atlattı! Parmağı kopuyordu! 9

Farah Zeynep Abdullah başına gelenleri Twitter hesabından yaptığı paylaşımla anlattı. Abdullah hesabından olayı şöyle anlattı:

“Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. 2 köpeğim ciddi kavga etti, zar zor ayırdım, o karmaşa sırasında baya darbe aldım. Baya kopuyomuş baş parmağım, tırnak sallanıyodu, avucumda tutarak gittim hastaneye ya şok oldum. Serçe de yarılmış kırılmış, inanamıyorum hala.

Hemen 1 buçuk saat süren ameliyata aldılar, tırnağı falan yerine diktilerWoman facepalming 2 gün kaldım hastanede, bugün çıktım. Siz siz olun köpüşler kavga ediyo görürseniz suyla ayırın benim boşluğuma geldi.”

Farah Zeynep Abdullah büyük kaza atlattı! Parmağı kopuyordu! 10

Abdullah, ameliyatın ardından hastanede çekilmiş fotoğrafını da Instagram hesabından paylaştı. Genç oyuncunun fotoğrafta gayet iyi göründüğü dikkat çekti. Bu arada hayranları Farah Zeynep Abdullah’ı geçmiş olsun yağmuruna tuttu.

Farah Zeynep Abdullah büyük kaza atlattı! Parmağı kopuyordu! 11