Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah, Disney Plus’ın yeni gözdesi oldu!

Farah Zeynep Abdullah, Disney Plus’ın yeni gözdesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birbiri ardına ünlü isimlerin Disney Plus için projeler hazırlamakta olduğu bir döneme giriş yaptık. Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Kaçış isimli dizinin heyecanı bitmeden, Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ikilisinin Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimleri başladı. Yeni gelen haberler ise Farah Zeynep Abdullah’ın da bu ünlüler dünyasının içinde yerini alarak yeni platform ile birlikte dünyanın dört bir yanına yeteneklerini sergileyeceğine işaret ediyor.

Kaçış ile birlikte Dünyayla Benim Aramda dizileri, Disney Plus’ta izleyicilerle ilk buluşacak olan yerli içerikler olacak. Ayrıca Haziran ayının 14’ünde Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan platform için yoğun bir tanıtım kampanyası da yapılıyor. Bu süreçte ünlü isimleri ekranlarda ve sosyal medyada göreceksiniz. Halit Ergenç, Pınar Deniz, Can Yaman, Cansu Dere, Aras Bulut İynemli ve Hande Erçel bu süreçte tanıtım filmleri ile Disney Plus dünyasına izleyecileri davet edecek. Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı Bergen filminin de platform tarafından satın alınması çok önemli bir gelişme oldu.

Farah Zeynep Abdullah, Disney Plus'ın yeni gözdesi oldu! 7

Masumlar Apartmanı dizisinin ilk sezonunda İnci karakteri ile yerini alan ünlü oyuncu, sonraki süreçte ise Erdal Beşikçioğlu ile birlikte Bergen filminin başrolü olarak büyük bir çıkış yaptı. Kimileri tarafından şarkı söylemesi üzerinden eleştirilen Farah Zeynep Abdullah, acıların kadını olarak bilinen ünlü şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan filmde çok başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Otoriteler tarafından ayakta alkışlanan genç oyuncu, şimdi de bu büyük başarısını Disney Plus üzerinden dünyanın dört bir yanına taşıyacak. Bergen filminin Disney Plus tarafından satın alınması, ünlü oyuncunun uluslararası bilinirliğine de büyük katkı yapacak gibi gözüküyor.

Sinemalarda 10 hafta vizyonda kalan ve 5.5 milyona yakın izlenme elde edilen filmin, Disney Plus platformunda da çok geniş bir izleyici grubunu etkilemesi bekleniyor.