Ana sayfa Dizi Haberleri Farah Zeynep Abdullah ile Melisa Şenolsun arasında ilginç Masumlar Apartmanı çekişmesi!

Farah Zeynep Abdullah ile Melisa Şenolsun arasında ilginç Masumlar Apartmanı çekişmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Farah Zeynep Abdullah’ın Masumlar Apartmanı’ndan ayrılması bir başka gerçeği ortaya çıkardı! TRT1 ekranında izleyicilerle geçen sezon buluşan Masumlar Apartmanı büyük başarılar kazandı. Çok iyi reytingler alan, geniş bir izleyici kitlesi tarafından büyük beğeni toplayan dizinin hayranları yeni sezonu merakla bekliyor.

Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı İnci karakteri ilk sezon finalinde hikayeden ayrıldı. Ünlü oyuncunun psikolojisi derin sahnelerden fazla etkilenmesi nedeniyle yapımdan ayrılmak istediği konuşuluyor. Bu ayrılığın ardından çok ilginç bir gerçek de ortaya çıktı.

Farah Zeynep Abdullah’ın diziye başlamasından önce rol için Melisa Şenolsun ile görüşme yapıldığı iddiası ortaya atıldı. Son anda İnci karakterini Abdullah aldı ve Şenolsun, bu önemli dizide yer alma fırsatını geçen sezon kaçırdı.

Ancak Melise Şenolsun, ikinci sezonda dizide yerini alacak. Yani geçen sezon Farah Zeynep Abdullah’ın seçilmesi ile Masumlar Apartmanı başarısına ortak olamayan Melisa Şenolsun, ikinci sezonda dizinin kadrosuna katıldı.

Bu iddiayı ortaya atan gazeteci Birsen Altuntaş, Melisa Şenolsun’un hikayede üniversiteli genç bir kıza hayat vereceğini duyurdu. Yıldız isimli bu karakter, hikayeden çıkan İnci karakterinin yerini doldurmak için geliyor.