Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah ve anneannesinin benzerliği doğum gününde ortaya çıktı!

Farah Zeynep Abdullah ve anneannesinin benzerliği doğum gününde ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde TRT’nin yeni dizisi Masumlar Apartmanı dizisinde İnci rolüyle izlediğimiz Farah Zeynep Abdullah, geçtiğimiz günlerde 30 yaşına girmiş ve sette kendisine küçük bir sürpriz yapılmıştı. Genç oyuncu, bu kez de anneannesinin doğumgününde mumları yakarken çekilen bir fotoğraflarını paylaştı.

17 Ağustos 1989 İstanbul doğumlu olan oyuncunun soyadından da anlaşılacağı üzere Babası Arap kökenli bir kişi olan Osman Abdullah. Annesi Gülay Abdullah ise Boşnak kökenli. Farah Zeynep Abdullah, 2006 yılında babasının işleri nedeniyle İngiltere’ye taşınmış ve orada Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılık dersleri almış.

Oyuncu, tiyatroya ve müziğe de her zaman ilgi duymuş ve özellikle oyunculuk konusunda kendisini geliştirmeye çalışmış. Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli diziyle hayatımıza giren Farah Zeynep Abdullah, başarılı performansıyla takdir toplamaya devam ediyor.

Genç oyuncunun anneannesine benzerliği ise dikkat çekti. Anneannesi Saadet Demiriz’in 83. yaşını birlikte kutlayan oyuncunun ne kadar heyecanlı olduğu da fotoğraflarda görülmekte.

İşte oyuncunun yaptığı son paylaşım. Sizce de benzemiyor mu?

83 ????
#30sbaby ????
#borninthe30s ????

Farah Zeynep Abdullah ve anneannesinin benzerliği doğum gününde ortaya çıktı! 9

Bu da anneannesinin instagram’da yaptığı bir paylaşım…

Farah Zeynep Abdullah ve anneannesinin benzerliği doğum gününde ortaya çıktı! 10

Farah Zeynep Abdullah ve anneannesinin benzerliği doğum gününde ortaya çıktı! 11