Ana sayfa Dizi Haberleri Farkında mısınız? Can Yaman, imajını baştan yaratıyor!

Farkında mısınız? Can Yaman, imajını baştan yaratıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel- Erkenci Kuş dizisiyle büyük beğeni toplayan Can Yaman, yeni projesi Bay Yanlış öncesinde imajını yeniden yaratmanın derdine düştü. 2019 yılı Can Yaman için çalkantılı bir sene oldu. Hem çok başarılı işlere imza attı. Hem de çok konuşmanın ve tecrübe eksikliğinin sıkıntılarını yaşadı. Can Yaman aslında hayatın en güzel yanlarını da en acı gerçeklerini de 2019 yılında öğrendi…

Demet Özdemir ile iyi bir uyum yakaladığı Erkenci Kuş dizisi, Can Yaman için kariyer sıçraması yaptığı iş oldu. Dolunay dizisinden sonra Erkenci Kuş da yurt dışına satıldı. Yabancı hayranları katlanarak artan Can Yaman, eline geçen fırsatı ilk başlarda iyi kullandı.

Ancak hem gazete röportajları hem İspanya Formula TV’deki bir hayranına yakışık almayan sözleri ile bir anda tepkilerin odağı oldu.

Askere giden ve bu süreçte görsel imajını yenileyen Can Yaman, yaptığı hatalardan ders aldı. Şimdi ise Can Yaman’ın kariyerine baştan yaratma heyecanına ortak oluyoruz.

Oyuncu, artık medyaya röportaj vermiyor. Ne söyleyecek ise instagram hesabından hayranlarına ulaşabiliyor. Yani basında farkında olmadan söyleyeceği bir sözün artık nerelere varacağının farkında.

Farkında mısınız? Can Yaman, imajını baştan yaratıyor! 8

Can Yaman, koronavirüs pandemisi nedeniyle evinde geçirdiği zamanı olumlu yönde değerlendirdi. Spor yapmaya, formunu korumaya özen gösteriyor.

İspanyolca öğreniyor ve hayranları ile onların dilinden konuşmak için girişimler yapıyor.

Sosyal medyada kariyerine zarar vermeyecek, az sayıda paylaşım yapıyor. Kendisine yatırım yaptığını, geliştirdiğini her fırsatta sergiliyor.

Farkında mısınız? Can Yaman, imajını baştan yaratıyor! 9

Annesi ile tango yapan Can Yaman, dans konusunda da adım attı. Karantina sürecinde evini eğitim kampına çeviren Can Yaman, Bay Yanlış dizisiyle yeni bir yolculuğa başlayacak.

Önümüzdeki günlerde dizinin çekimlerine başlanacak. Özge Gürel ve Can Yaman işbirliğinin yine çok iyi sonuç vermesi bekleniyor. İkili daha önce de Dolunay dizisinde başarılı bir uyum yakalamıştı.