Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver’e asıl kaybettiren özel hayatı oldu!

Aslı Enver’e asıl kaybettiren özel hayatı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya karakteri ile 3 sezon ekranda yer aldı. Büyük de başarı kazandı. Popülerliği zirve yaptı. Oyunculuğunu daha da geliştirdi ve hayranlarının sayısını da artırdı.

İstanbullu Gelin dizisinin yurt dışına satışlarının iyi olması da oyuncunun yabancı ülkelerde daha çok tanınmasını sağladı. Aslı Enver, kısa bir süre dinlendikten sonra Babil dizisiyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Koronavirüs salgını nedeniyle Babil dizisinde çekimler durdu. Gelişmeler yeni sezonda izleyici ile buluşmanın daha gerçekçi olduğunu gösteriyor. Babil dizisi ilk sezonuyla büyük dikkat çekti. Aslı Enver de polis karakteri ile farklı bir çıkış yaptı.

Ancak iş yaşamındaki başarıyı özel hayatına taşıyamayan ünlü oyuncu, 2020 yılında kaybedenler listesine eklendi. Akşam gazetesi yazarlarından Barış Kocaoğlu, koronavirüs nedeniyle yaşanan karantina sürecinde kaybedenler listesine ünlü oyuncuyu da ekledi.

Aslı Enver'e asıl kaybettiren özel hayatı oldu! 8

Aslı Enver, Murat Boz ile ayrıldıktan sonra Uraz Kaygılaroğlu ile görüştü. 2 kez buluşan ikili, birbirlerine uygun olmadıklarını düşünerek bunu bir ilişkiye dönüştürmedi. Ardından da eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile yakınlaşan Aslı Enver, acı bir tecrübe yaşadı.

Kerem Tunçeri’nin başka kadınlara yolladığı mesajların ifşa edilmesi ilişkinin de daha başından bitmesine yol açtı. 10 Mayıs 1984 doğumlu oyuncu, iş kariyerinde son derece başarılı. Ancak özel yaşamında aradığı mutluluktan uzakta.

Aslı Enver'e asıl kaybettiren özel hayatı oldu! 9

36 yaşındaki Aslı Enver, aşk ilişkisi değil de mantık ilişkisi arıyor. Bu arayışında kısmetini bulacak mı bilinmez ama, hayranları ünlü oyuncunun özel hayatında da mutlu olmasını istiyor.