Ana sayfa Sosyal Medya Farklı giyim tarzıyla dikkat çeken oyuncu Tarık Emir Tekin moda konusunda iddialı konuştu!..

Farklı giyim tarzıyla dikkat çeken oyuncu Tarık Emir Tekin moda konusunda iddialı konuştu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ‘Taro’ lakaplı oyuncu Tarık Emir Tekin yeni sezonda Fox TV’nin Bir Peri Masalı adlı dizisiyle ekranlara geliyor.

Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı ‘Selçuk’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncunun Bir Peri Masalı’ndaki partneri ise Alina Boz. İki ünlü isim daha dizi başlar başlamaz sosyal medyada çok güzel yorumlar aldı.

Dizide ‘Onur’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Tarık Emir Tekin Elle Türkiye Dergisi’nin Ekim sayısı için objektif karşısına geçti.

Farklı giyim tarzıyla da çok konuşulan oyuncu dergiye verdiği röportajda moda konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Farklı giyim tarzıyla dikkat çeken oyuncu Tarık Emir Tekin moda konusunda iddialı konuştu!.. 7

Kıyafetler üzerine kafa yormaya başlayınca giyinmenin başka bir tarafını keşfettiğini belirten oyuncu, “Bugün insanların birbirini hızlıca tükettiği gibi moda da kıyafetleri hızlıca tüketiyor. Kıyafeti ne kadar kendime sadık tasarlatabilirsem dürüstlüğe o kadar çok yaklaşırım diye düşünüyorum” dedi

Oyuncu şu sözleriyle de moda konusundaki bir iddiasını ortaya koyuyor. “Statümü ve maddi gücümü belli etsin diye tasarlanmış kıyafetleri bugün ve umarım sonsuza kadar hiç giymeyeceğim.”

Tarık Emir Tekin, Med Yapım imzalı Bir Peri Masalı’nda canlandırdığı ‘zengin adam’ rolü ile dikkat çekiyor. Dizinin senaryosunu Deniz Akçay kaleme alırken, Çağıl Bocut ile Merve Çolak da yönetmenliğini üstleniyor.

Kadrosunda ayrıca Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik, Şener Savaş, Okan Urun, Tülin Ece, Canan Atalay ve Müfit Kayacan da rol aldıkları dizide,  kısa yoldan zengin olma hayalleri kuran Zeynep’in (Alina Boz) bir çanta dolu para bulması sonrasında değişen hayatında yaşayacakları anlatılıyor.