Ana sayfa Dizi Haberleri Seversin dizisi bitti, İlayda Alişan dizi seçiminde yine eskiye dönüş yaptı!

Seversin dizisi bitti, İlayda Alişan dizi seçiminde yine eskiye dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İlayda Alişan, bu sezon başrolünde yer aldığı Seversin dizisine gelene kadar hep dram projelerinde rol aldı. 2011 yılında sektöre Bir Çocuk Sevdim isimli diziyle başlayan İlayda Alişan, birbiri ardına iddialı dram dizilerinde iyi performanslar ortaya koydu.

Benim Adım Gültepe, Bana Sevmeyi Anlat, Rüya, Şampiyon, Masumiyet, Çukur ve Kırmızı Oda gibi iddialı projelerde İlayda Alişan büyük tecrübeler kazandı. En son oyuncu Seversin isimli dizi ile birlikte kariyerinde bir ilke imzasını attı. Romantik komedi yapımında başrolde yer alan, eğlenceli bir dizide bulunmanın keyfini yaşayan oyuncu, hayranlarını da bir hayli şaşkınlığa uğrattı.

İlayda Alişan’ın Burak Yörük ile birlikte Seversin dizisinde çok iyi bir uyum sağlaması, romantik komedi hikayelerinde de başarıyla yer alabileceğini göstermesi açısından bu tercihi anlamlıydı. Oyuncu, bunca yıl boyunca gözyaşı döktüğü, gerilimli rollerle yer aldığı ekranda bu sefer hayranlarını gülümsetmeyi tercih etmişti.

Seversin dizisi 1 Haziran’da başladı ve geçtiğimiz 11 Ekim Pazartesi günü de 20. bölümü ile birlikte final yaparak ekran ömrünü tamamladı. İlayda Alişan’ın daha dizisi bitmeden bir başka proje ile anlaştığı da ortaya çıkmıştı.

Seversin dizisi bitti, İlayda Alişan dizi seçiminde yine eskiye dönüş yaptı! 7

atv’nin Destan isimli dizisinin ekibi ile başlattığı Ateş Kuşları isimli yapımda İlayda Alişan da kadın başrollerden birisi oldu. Oyuncu, yeni sezonda yeniden ekranda yer alacak ama yine alıştığınız o dram performansı ile eskiye dönüş yapacak.

Seversin dizisi ise İlayda Alişan’ın 11 yıllık oyunculuk macerasında bir küçük kaçamak olarak mı kalacak, yoksa ileride yine romantik komedilerde izleyecek miyiz, şimdilik bilmek mümkün değil.

Bozdağ Film tarafından hazırlıkları devam eden Ateş Kuşları isimli dizi, Destan projesinin final yapmasından sonra hız kazandı. Yine Destan dizisinin hikayesini yazan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı diziyi, yine Destan’ı da yöneten Emir Khalilzadeh çekecek.

Destan dizisinin ekibinin perde arkasında yer alacağı dizinin oyuncu kadrosunda İlayda Alişan dışında; Hande Soral, Efekan Can, Görkem Sevindik ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi isimlerin de yer alacağına yönelik basında bilgiler bulunuyor.