Ana sayfa Dizi Haberleri Faruk Turgut, Can Yaman’a yapılan haksızlığa isyan etti!

Faruk Turgut, Can Yaman’a yapılan haksızlığa isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dolunay ve Erkenci Kuş dizilerinde sergilediği performans ile dikkat çeken Can Yaman, yurt dışında ciddi bir hayran kitlesine sahip olduktan sonra bu durumu değerlendirip, önemli bir adım attı.

Bu adım da karşılık buldu. Yunanistan, İtalya, Fransa ve son olarak da İspanya seyahatlerinde bulunan oyuncu, gördüğü ilginin her geçen seyahatte daha da artmasıyla herkesi şaşırttı.

Ancak bu durumun piar çalışması olduğu, yapılanların kurgu olduğu şeklinde sosyal medyayı kaplayan yorumlar oldu.

Birçok kişi Can Yaman’ın yurt dışındaki bu hayran kitlesinin ayarlandığı ve tanıtım çalışması olarak bunların organize edildiğini düşünüyor.

İspanya’da 2 bin kişinin havalimanında karşıladığı Can Yaman’ın yanında yer alan isimlerden birisi de ünlü yapımcı Faruk Turgut…

Erkenci Kuş’un yapımcısı Gold Film’in sahibi olan Faruk Turgut, twitter hesabından adeta isyan etti. Can Yaman’a sahip çıkan Turgut, şöyle yazdı:

“Can Yaman madem bütün yaşananları piar amaçlı yaptırıyorsa bu finansmanı kim sağlıyor? Yurt dışında bunu yaptıran kim? Bunu dışarıda yapmanın ne faydası var? Can’ın Türkiye’de dizisi yayınlanmazsa yurt dışına satılamaz. Lütfen emeğe ve başarıya saygı.”

Faruk Turgut, Can Yaman'a yapılan haksızlığa isyan etti! 7