Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fatih Terim belgeseli Eylül ayında sadece Netflix’de!..

Fatih Terim belgeseli Eylül ayında sadece Netflix’de!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital içerik platformu Netflix, teknik direktör Fatih Terim’in hayatıyla ilgili çektiği belgeselin yayına gireceği tarihi duyurdu.

Netflix Türkiye’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator Fatih Terim 15 Eylül’de sadece Netflix’te” ifadelerine yer verildi.

Netflix, yıllar içerisinde kişisel yaşamında farklı roller üstlenirken bir yandan da ulusal ve uluslararası futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Fatih Terim’in efsaneleşmiş kariyerinde, 1996-2022 yıllarına odaklanan Terim belgeselinin ilk tanıtım fragmanını ve görsellerini yayınladı.

68 yaşındaki efsane teknik direktörün hikayesi bir Netflix belgeselinde yeniden hayat bulacak. Fatih Terim, Galatasaray’ın başında geçen dört iz bırakıcı dönem, Fiorentina ile Milan hikayeleri ve milli takım serüveniyle tüm Türkiye’nin merakla izlediği bir isim.

Netflix’in Fatih Terim belgeseli, Galatasaray ile milli takımın eski teknik patronu Fatih Terim’in hayatını anlatacak. Belgeselin fragmanında da görebileceğimiz gibi, Terim’in anıları hem özel hayatıyla hem de saha içindeki yaşantısıyla ele alınacak.

Oyuncu kariyerinden teknik direktörlüğe uzanan macerasında futbolun içinde unutulmaz anlara şahit olurken taraftarlara da coşkulu, öfkeli, üzüntülü, mutlu birçok deneyim yaşatan Fatih Terim 4 Eylül’de 69. yaşına basacak. Belgeselde deneyimli antrenörün yaşantısı, “futbolcu, kaptan, hoca, baba ve dede” kimlikleri üzerinden işlenecek ve  Terim’in efsaneleşmiş kariyerinde, 1996-2022 yıllarına odaklanılacak.