Ana sayfa Sosyal Medya Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin Mustafa’sı Fırat Çelik oyunculuğu bıraktı mı?

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin Mustafa’sı Fırat Çelik oyunculuğu bıraktı mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fırat Çelik, Fransa’da oyunculuğa başlayan ancak ününü Türkiye’de yer aldığı projelere borçlu bir oyuncu… Özellikle de Türkiye’de yer aldığı ilk dizisi Fatmagül’ün Suçu Ne’ye çok şey borçlu…

2010-2012 yıllarında ekranda fırtına gibi esen Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Mustafa Nalçın karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile göz doldurmuş, dizinin yurt dışı satışları ile birlikte Türkiye olduğu gibi yurt dışında da büyük popülerlik kazanmıştı.

Ardından 20 Dakika, Firuze, Gönül İşleri ve Poyraz Karayel dizilerinde izlediğimiz Fırat Çelik, yaklaşık 5 yıldır bu sektörden uzakta… Fransa’da yaşamını sürdüren Çelik, çeşitli filmlerde yer almaya da devam etti.

Ancak restoran işletmeciliğine başlaması ile birlikte yeni bir iş alanına kayan Fırat Çelik, şimdilerde koronavirüs nedeniyle Paris’teki mekanını kapatmanın üzüntüsü içinde. 25 Mart 1981 doğumlu oyuncu, geçtiğimiz gün Buruk bir şekilde doğum gününü kutladı ve instagram hesabından da kendisini kutlayan tüm takipçilerine teşekkür etti.

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin Mustafa'sı Fırat Çelik oyunculuğu bıraktı mı? 7

Öykü Karayel, Beren Saat ve Ece Sükan’ın da doğum günü için tebrik mesajları oyuncunun paylaşımında yorum bölümüne yansımıştı.

Fırat Çelik’in oyunculuğu bırakıp bırakmadığı konusu ise tartışmaya kapalı. Fransız basınına konuşan Çelik diyor ki; “Bir oyuncu olarak restoran hayatını başarabileceğimi düşündüm. Bu restorana bakmak için de zaman ayırmaya karar verdim. Kameralardan uzaklaşmak bana iyi geldi. Ama oyunculuğu bırakmayı hayal bile edemem, o benim tutkum.”

Fırat Çelik, restoran işlerinin kötü gitmesi sonrasında yeniden oyuncu olarak projelere dönüş yapar mı, merakla bekleniyor.