Ana sayfa Dizi Haberleri Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisini bir de İspanyol gözünden izlemek ister misiniz?

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisini bir de İspanyol gözünden izlemek ister misiniz?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Vedat Türkali’nin aynı adlı romanından uyarlanan ve Türkiye’de yayınlandığı dönem büyük ses getiren Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin İspanyol versiyonu bir süre önce çekilmişti. Alba adıyla İspanya’ya uyarlanan dizi çok yakında Netflix’te yayınlanacak.

Fatmagül’ün Suçu Ne? İspanya’ya uyarlanan ilk Türk dizisi olmuştu. Alba adıyla İspanya’ya uyarlanan dizinin ilk bölümü yaklaşık üç ay önce ülkenin en büyük televizyon kanalı Antena 3’te yayınlanmıştı. Dizi ilk bölümüyle reyting rekoru kırmıştı.

İspanya’da reyting rekoru kıran dizi şimdi de Netflix’te yayınlanacak. Alba isimli dizi 15 Temmuz’da Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Bu, Türk izleyicinin hikayeyi İspanyol gözüyle izlemelerini sağlayacak.

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisini bir de İspanyol gözünden izlemek ister misiniz? 7

Fatmagül’ün Suçu Ne, dört adamın tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcülerden biriyle evlenmek zorunda bırakılan Fatmagül’ün ve onunla evlenmek zorunda kalan Kerim’in hikayesi anlatılıyordu. Dizinin oyuncu kadrosu Beren Saat ve Engin Akyürek’in yanı sıra Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar, Civan Canova, Murat Daltaban, Deniz Türkali gibi usta isimlerden oluşuyordu.

Vedat Türkali’nin aynı adlı romanından uyarlanan Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisi bugüne kadar 40’tan fazla ülkeye satıldı. Hilal Saral’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından kaleme alınmıştı.

Bir çok ülkede ekrana gelen Fatmagül’ün Suçu Ne, Fransa’da yayınlanan yerli ve yabancı televizyon dizilerinin ödüllendirildiği Soap Awards’da En İyi Yabancı Dizi seçilmişti. Dizi bugüne kadar birçok yabancı ülkede yayınlandı ve büyük ilgi gördü.