Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nda finale yaklaşırken Fazilet’ten her şeyi değiştirecek bir hamle geliyor!

Fazilet Hanım ve Kızları’nda finale yaklaşırken Fazilet’ten her şeyi değiştirecek bir hamle geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV’de finale giden Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinin yeni bölümü 26 Mayıs Cumartesi yayınlanacak.

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un oynadıkları dizinin final tarihi kısa bir süre önce belli olmuştu. 50. bölümüyle 9 Haziran’da final yapacak olan dizinin bu hafta 48. bölümü ekrana gelecek.

Yeni bölümden 3. tanıtım da yayınlandı. Sona doğru yaklaşırken Hazan ve Yağız’ın aşkında nasıl bir gelişme yaşanacağı da büyük bir merakla bekleniyor. İzleyenlerin mutlu son beklediği Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni tanıtımında Fazilet’in artık kızının feryatlarını duymaya başladığı ve ondan yana tavır aldığı görülüyor.

Bu duruma sosyal medyada olumlu tepkiler veren izleyiciler, “Yağız ve Hazan için bu kadar çabalayacağı aklıma bile gelmezdi, kedi olalı bir fare tuttun Fazilet, yürü be Fazilet, şu Sinan’ın gerçek yüzünü göster, Yağız’ın acıları bitsin artık, işte şimdi gözüme girdin Fazilet” şeklinde yorumlar yapmaya devam ediyorlar.

Fazilet Hanım ve Kızları'nda finale yaklaşırken Fazilet'ten her şeyi değiştirecek bir hamle geliyor! 7

Bir anda ortaya çıkan Kudret’in ortalığı karıştırmasıyla Fazilet, Yağız ve Hazan’ı korumaya çalışıyor. Yaptıklarıyla da izleyenleri hem şaşırtıyor, hem de onların takdirlerini kazanıyor.

Fazilet, Hazan’ın hayatını kendisinin mahvettiğini farkedip, şimdi de düzeltmenin yollarını arıyor. Elindeki DVD’yi Yağız’a götüren Fazilet’in “Sen burada vicdan azabından kıvranırken, o kardeşin sana nasıl oyunlar oynamış al da bir gör” sözleriyle her şeyi açığa çıkarmanın peşine düşüyor.

İşte yeni bölüm özeti:

Hazan ve Yağız için yolun sonu…

Sinan’ın acımasız planı Yağız için sarsıcı bir sınava dönüşürken, Yağız’ı korumak için doğru zamanda doğru hamleyi yapmak zorunda olan Hazan’ın sınavı daha ağır olur.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Yağız tüm fırtınayı tek başına göğüslemeye kararlıyken Hazan onu yalnız bırakmamak için elinden geleni yapar. Diğer yanda, Kudret Fazilet’in peşindeyken Gökhan’ın dikkati ise artık Kudret’in üzerindedir. Selin’in bitmek bilmeyen nefreti Ece için kabusa dönüşürken, Fazilet kızlarına verdiği zararla artık yüzleşmek zorundadır. Fazilet’in hatalarıyla yüzleşmesi, Yağız’ı hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze bırakır.

48. bölüm 3. tanıtımı: